Päivän Vetovihje: New Jersey Devils onnistuu viivyttämään vääjäämätöntä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Lätkäfaneja hemmotellaan tänä lauantaina liigafinaalin jälkeen klo 22:00, kun NHL:ssä pelataan kaksi Prime Time -ottelua! Tampa Bay Lightning isännöi vuorostaan New Jersey Devilsiä ja tähän tartumme Päivän Vetovihjeessä. Ottelusarja on Tampa Bayn hyväksi 3-1.

Päivän Vetovihje: New Jersey Devils onnistuu viivyttämään vääjäämätöntä

Valinta: New Jersey Devils +0,5 (2.15 @Coolbet)

Viime yö oli hyvä esimerkki siitä, että ottelusarja on ohi, vasta kun se oikeasti on ohi. Pittsburgh ja Nashville epäonnistuivat ottelusarjojensa katkaisussa, vaikka molemmat olivat huimia ennakkosuosikkeja. Tänään lähdetään hakemaan pientä ”yllätystä” ja pelataan Lightningia vastaan.

Ottelusarja on tähän asti ollut juuri sitä mitä oli odotettavissakin – nopeaa ja runsasmaalista lätkää. Tampa vei kaksi ensimmäistä kohtaamista kotiareenallaan lukemin 5-2 ja 5-3. Seuraavat pelit päättyivät New Jerseyssä 5-2 ja 1-3.

Lightning on näistä kahdesta selkeästi vahvempi joukkue, se on selvää. Emme kuitenkaan kuoppaa Devilsin mahdollisuuksia illan ottelussa. Tässä ottelusarjassa erikoistilannepelaaminen näyttelee äärettömän suurta roolia – tähän asti joukkueet ovat paukuttaneet yhteensä yhdeksän osumaa yli- ja alivoimalla. New Jerseyn sauma piileekin siinä, että sen täytyy pysytellä pois boksista mikäli se mielii pärjätä. Toinen mahdollisuus löytyy maalinsuulta. Corey Schneider on syrjäyttänyt Keith Kinkaidin ja palannut ykkösveskarin rooliin. Tämän seurauksena Tampan maalimäärät ovat laskeneet kahden ensimmäisen pelin jälkeen.

Luvassa on huippujännittävä matsi ja kotijoukkueen harteilla komeilee tietysti ennakkosuosikin viitta. Vieraat on kuitenkin asetettu turhan isoksi altavastaajaksi, mistä syystä lapulle painetaan Devils +0,5. Myös Devils +1,5 (kerroin 1.72) kuulostaa hyvältä, mutta nyt pelataan rohkeasti. Kyseessä on New Jerseyn tärkein ottelu tältä kaudelta – nyt on pakko voittaa.

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset