Päivän Vetovihje: New Jersey Devilsin tappioputki päättyy ensi yönä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Tulevan yön NHL-kierroksella pelataan yhdeksän ottelua. Silmään pistää ensimmäisenä New Jersey Devilsin ja Montreal Canadiensin välinen matsi. Coolbet tarjoaa isäntien voitosta yli kakkosen kerrointa, ja sehän kelpaa Päivän Vetovihje -kohteeksi.

Päivän Vetovihje: New Jersey Devilsin tappioputki päättyy ensi yönä

Valinta: New Jersey Devils Money Line (2.10 @Coolbet)

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti, voittojen jakaantuessa tasan. Viime vuosina Habs on ollut keskinäisissä kamppailuissa niskan päällä. Nyt Devils on kuitenkin lähtökohtaisempi vahvempi joukkue.

Devils sijoittuu idässä seitsemännelle sijalle. Perässä hiillostaa useampi joukkue, lähimpänä Columbus Blue Jackets kolmen pisteen päässä. Montreal on edelleen idän konferenssissa kolmanneksi viimeisenä.

Isännät ovat hävinneet kolme peliä perättäin, joten nyt on aika palata voittojen äärelle kotiyleisön edessä. Näissä otteluissa joukkueella oli vaikeuksia viimeistelyn kanssa, kun se onnistui nakuttamaan vain viisi maalia.

Montreal on pelannut yllättävän hyvin huomioiden alkuvuoden vaikeudet – viimeisestä seitsemästä pelistä se ei ole hävinnyt kertaakaan varsinaisella peliajalla. Tässä ottelussa uskomme sen kuitenkin olevan vaikeuksissa. Carey Pricea paikanneen Antti Niemen pelikunto on epävarma, minkä vuoksi Montreal on kutsunut Zach Fucalen paikkaamaan häntä. Kyseisellä herralla ei ole alla yhtään NHL-ottelua. Kapteeni Max Pacioretty on varmuudella sivussa, kun hän loukkaantui ottelussa New York Islandersia vastaan. Vielä kun otetaan huomioon Shea Weberin poissaolo, niin rosteri on melko vajaavainen.

Devilsin täytyy katkaista tappioputki nopeasti, ettei se tipahda pudotuspelipaikan ulkopuolelle. Nyt joukkueella on siihen oivallinen paikka, kun vastaan asettuu siipirikkoinen Habs. Kaikki yli kakkosen kertoimet kelpaavat peleihin, joten Coolbetin tarjoama 2,10-kerroin maistuu loistavasti.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset