Päivän Vetovihje: NHL:n finaalisarjassa ei räiskitä maaleja

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Vegas Golden Knights ja Washington Capitals kohtaavat ensi yönä finaalisarjan toisessa ottelussa. Vegas vei ensimmäisen ottelun nimiinsä räiskyvin numeroin 6-4. Päivän Vetovihjeessä luotetaan maalimäärien asettuvan aloilleen.

Päivän Vetovihje: NHL:n finaalisarjassa ei räiskitä maaleja

Valinta: Under 5,5 (2.00 @Coolbet)

Ensimmäinen kohtaaminen oli kaikkea muuta mitä ajatella saattoi – ensinnäkin ottelussa iskettiin yhteensä huikeat kymmenen maalia. Askissa mentiin vauhdikkaasti päädystä päätyyn, eikä peli ollut läheskään niin puolustuspainotteista kuin odotimme. Vielä kolmannen erän alkupuolella Washington johti peliä 3-4 lukemin, mutta Golden Knights onnistui alle kymmenessä minuutissa huristelemaan ohitse ja tätä myötä nappaamaan ensimmäisen voiton. Hatunnosto lähtee Vegasin neloskentälle joka nakutti peräti kolme maalia.  Sarjassa voi vielä käydä miten tahansa, mutta VGK:n voitto tietäisi Washingtonille suuria vaikeuksia.

Maanantain Päivän Vetovihjeessä pureuduimme finaalisarjaan perinpohjaisesti. Pidämme edelleen saman linjan. Vastakkain on kaksi fyysistä joukkuetta, joilta löytyy huippuveskarit. Luotamme ottelusarjan ”tasoittuvan”, mikä tulee ensinnäkin näkymään alhaisissa maalimäärissä. Ensimmäisessä matsissa oli jopa pienimuotoista jännitystä ilmassa, mutta nyt nähdään strageninen ja tarkka peli.

Ennen ensimmäisen ottelun alkua kertoimet heittelehtivät voimakkaasti, joten niitä kannattaa pitää silmällä. Nyt Coolbet tarjoaa alle 5,5 maalin vedosta kakkosen kertoimen joka on ehdottomasti pelaamisen arvoinen.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset