Päivän Vetovihje: Oilersin tuska jatkuu illan Prime Time -ottelussa – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Oilersin tuska jatkuu illan Prime Time -ottelussa

Valinta: Colorado Avalanche -0,5 (2.20 @Coolbet)

Sunnuntai iltaan tuo viihdettä kaksi NHL:n Prime Time -ottelua. Eilen naulattiin viides perättäinen Päivän Vetovihje, ja kuudes poimitaan Coloradon ja Edmontonin välisestä matsista.

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kerran. Ottelu pelattiin reilu kaksi viikkoa sitten Edmontonissa, ja tuolloin Avalanche oli parempi jatkoajalla luvuin 3-4.

Pisteet ovat isännille elintärkeitä. Joukkue sijoittuu lännessä sijalle 11, mutta matkaa pudotuspelipaikkaan on vain kolme pistettä. Coloradolla on myös vähemmän pelejä allaan kuin edessä viilettävillä joukkueilla, joten mahdollisuudet päästä playoffseihin ovat varsin realistiset. Oilersin leirissä on jo kuopattu kaikki haaveet pudotuspelipaikasta, ja se on näkynyt myös kentällä.

Colorado hävisi viimeisimmän ottelunsa Winnipeg Jetsille 6-1. Joukkue kärsi tehottomuudesta, sillä ylivoimaa oli tarjolla paljon. Nyt Avalanche pääsee pelaamaan kotiyleisön eteen, mistä se saa takuulla uutta virtaa – jengi on voittanut huikeat kymmenen peliä perättäin Pepsi Centerissä, mikä ei lupaile hyvää vieraille. Rosteriin palaa kaiken lisäksi Nathan MacKinnon, joka on ollut kahdeksan matsia sivussa. Miehen paluulla on valtava merkitys koko joukkueen tekemiselle.

Oilers on hävinnyt kuusi peliä perättäin. Harva osa-alue toimii kuten kuuluu, mutta suurin ongelma on henkisessä puolessa. Näyttäisi siltä että pyyhe on heitetty kehään, eikä motivaation rippeitä ole jäljellä. Tilannetta ei helpota se, että Connor McDavid ei näytä kapteenin esimerkkiä, eikä nuorukainen pelaa omalla tasollaan.

Luotamme isäntien jatkavan kotivoitto putkeaan. Oilersin tilanne on niin surkuhupaisa, että emme näe heillä mahdollisuuksia. Coloradolla on myös pidempi palautusaika, sillä Edmonton pelasi eilettäin Prime Time -matsin. Coolbet tarjoilee kotivoitosta reippaasti yli kakkosen kerrointa, ja sehän otetaan talteen.

 

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään, Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään tai Twitteriin, ”tägillä” #päivänvetovihje. Tägää myös @Veikkausvihjee1 Päivän Vetovihjeen kirjoittamisen yhteydessä. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset