Päivän Vetovihje: Pelicansin ja Sportin välillä jälleen maalijuhlat – jätä oma vihjeesi ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia!

Päivän Vetovihje: Pelicansin ja Sportin välillä jälleen maalijuhlat

Valinta: Pelicans – Sport over 5 (1,85)

Kotimaisessa Liigassa pelataan tänään lähes täysi ottelukierros. Pelicans isännöi Vaasan Sportia Isku Areenalla, ja kaikkien ennusmerkkien mukaan luvassa on jälleen räiskyvä kohtaaminen. Tällä kaudella joukkueet ovat pelanneet vastakkain kahdesti, joista Sport voitti molemmilla kerroilla. Mainitsemisen arvoista on kuitenkin se, että näissä kahdessa matsissa nähtiin yhteensä huikeat 20 maalia. Viimeisin ottelu pelattiin marraskuun lopulla Vaasassa, jolloin kotijoukkue oli parempi luvuin 7-5.

Pelicans sijoittuu runkosarjassa sijalle kahdeksan ja on täten melko tukevasti kiinni pudotuspelipaikassa. Pisteitä ei siltikään saa hukata. Sport sen sijaan pitää edelleen jumbosijaa, eikä tämän kauden osalta ole oikeastaan mitään tehtävissä – joukkue pelaa enää maineesta ja kunniasta.

Puolustus- ja maalivahtipeli eivät lukeudu kummankaan vahvuuksiin, mutta molemmista leireistä löytyy riittävästi maalintekotaitoa. Sportilla on tällä hetkellä meneillään vaikea ajanjakso, ja vastustajat pääsevätkin maalintekopaikoille liian helposti. Vieraat lähtevät matsiin todennäköisesti turhautuneena, sillä vuoden vaihteen jälkeen se on saanut vain yhden voiton. Kotijoukkueella on siis loistava sauma hyödyntää vastustajan ahdinko, ja ennen kaikkea kuitata kauden kaksi aikaisempaa kohtaamista.

Pikafaktat: Molemmilla jengeillä on takanaan 42 ottelua. Sportin otteluista peräti 25:ssä on syntynyt yli viisi maalia. Pelicans on pelannut 19 yli viiden maalin matsia. Sportin otteluissa on tehty keskimäärin 5,6 maalia, ja Pelicansin matseissa 5,4.

Huomioiden kaikki tilastot ja nykytilanteen, on hyvin todennäköistä että ottelussa nakutellaan vähintään viisi maalia. Pelivalintana toimii over 5, eli mikäli ottelussa syntyy tasan viisi maalia, saat panoksen takaisin. Tähän Coolbet tarjoaakin hyvän kertoimen.

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset