Päivän Vetovihje: Penguins kaataa Sharksin – jätä oma vihjeesi ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia!

Päivän Vetovihje: Penguins kaataa Sharksin

Valinta: Pittsburgh Penguins Money Line (2.10 @Coolbet)

Lätkätarjonta on tänään suorastaan valtava. NHL pyörähtää käyntiin kolmella Prime Time -ottelulla, mutta tässä kohtaa hypätään tulevaan yöhön, kun San Jose Sharks saa isännöitäväkseen Pittsburgh Penguinsin. Vierasjoukkue on asetettu kertoimien valossa kohtuu suureksi altavastaajaksi – mielestämme turhaan.

Tämä on joukkueiden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen tällä kaudella. Viime kaudella ne pelasivat vastakkain kahdesti, ja Pens oli parempi molemmissa otteluissa. Kaudella 2015-2016 jengit olivat vastakkain finaalisarjassa, joka päättyi Pittsburghin hyväksi otteluvoitoin 4-2.

Sharks sijoittuu läntisessä konferenssissa sijalle kuusi 54:llä pisteellä. Penguinsilla on kasassa 53 pistettä, mikä oikeuttaa itäisen konferenssin kahdeksanteen sijaan.

Isännät pelasi viimeisimmän ottelunsa Colorado Avalanchea vastaan, jossa AVS oli parempi luvuin 5-3. Colorado ehti johtaa ottelua 4-0, ja vasta siinä vaiheessa Sharks alkoi heräilemään. San Josen kohtaloksi koitui viimeistely, sillä se pääsi laukomaan veskaria kohti 48 kertaa. Todellinen ongelma oli kuitenkin hyökkäyspelin hitaus sekä hyökkäykseen lähdöt.

Vieraiden viimeisin peli oli Los Angeles Kingsiä vastaan. Pittsburgh nappasi ottelusta 1-3 voiton. Joukkue pelasi ehjän pelin ja se kykeni hankkimaan Kingsille turhia jäähyjä. Hatunnosto lähtee kakkoskentälle, joka vastasi kaikista kolmesta maalista.

Uuden vuoden jälkeen Pittsburghin peli on ollut selvästi vakuuttavampaa. Se on puolustanut hienosti ja ollut erittäin tehokas ylivoimalla. San Josen puolustuspeli on ollut liian ailahtelevaa, ja sillä on ollut isoja vaikeuksia pitää johtoasemaa otteluissa.

Kotijoukkueen maalilla nähdään todennäköisesti Martin Jones, joka on esittänyt epävarmoja otteita – kakkosveskari Aaron Dell on vaihdettu luukulle tässä kuussa jo kahdesti. Vieraiden tolppien välissä torjuu näiltä näkymin Tristan Jarry, sillä Matt Murrayn isä nukkui tällä viikolla pois.

Pittsburgh on tällä hetkellä vahvempi osapuoli, eikä sen tekeminen kentällä ailahtele kuten Sharksilla. Isäntäjoukkue joutuu keskittämään fokuksen heränneiden supertähtien pitelemiseen, ja tämä nostaa jäähyherkkyyttä. Coolbetin tarjoama kerroin Penguinsin voitosta on yksinkertaisesti liian suuri.

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset