Päivän Vetovihje: Penguins murskaa Flyersin ja marssii puolivälieriin

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Lauantain vastaisena yönä on todellista herkkua tarjolla, kun NHL:ssä pelataan kolme pudotuspelimatsia. Jokainen ottelu on katkolla kotijoukkueille 3-1, eikä olisi ihme jos kaikki sarjat ratkeaisivat kyseisellä kierroksella. Päivän Vetovihjeessä hypätään PPG Paints Arenalle jossa Pittsburgh isännöi Philadelphiaa. Luotamme hallitsevan mestarin kukistavan Flyersin ongelmitta.

Päivän Vetovihje: Penguins murskaa Flyersin ja marssii puolivälieriin

Valinta: Pittsburgh Penguins -1,5 (2.15 @Coolbet)

Joukkueilla on nyt takana neljä kohtaamista. Ensimmäisen Pens vei suvereenesti 7-0. Flyers toipui selkäsaunasta nopeasti ja nappasi seuraavassa pelissä revanssin lukemin 1-5. Tämän jälkeen Penguins on ottanut homman haltuun – ensimmäinen vieraspeli Philadelphiassa päättyi 1-5 ja seuraava 0-5.

Kumpaakin joukkuetta ollaan käsitelty useampaan otteeseen jo runkosarjan aikana, ja joukkueiden välinen tasoero on kiistaton. Penguins on näyttänyt Flyersille taivaanmerkit, joten tässä ei pitäisi olla mitään epäselvää. Pittsburghin supertähdet ja huippuluokan hyökkäyspeli on Philadelphialle liikaa. Pens tulee tästä sarjasta menemään jatkoon ja uskomme sen tapahtuvan ensi yönä. Isäntien ainoaksi kompastuskiveksi voi muodostua löysäily, johon pudotuspeleissä ei koskaan ole varaa. Pudotuspelikokemusta ei tästä jengistä kuitenkaan puutu.

Flyersin osakkeita laskee entisestään yhden tärkeimmän syömähampaan, Sean Couturierin pelikunto. Couturier oli sivussa viime pelistä. Mies matkustaa joukkueen mukana Pittsburghiin mutta vahvistusta lopullisesta tilanteesta ei toistaiseksi ole kerrottu.

Peliyhtiöt ovat luonnollisesti asettaneet kotijoukkueen isoksi ennakkosuosikiksi, eikä Pittsburghin suorasta voitosta tarjota maistuvia kertoimia. Kaikki tähänastiset ottelut ovat päättyneet selvään maalieroon, joten lapulle painetaan Penguinsin voitto tasoituksella, josta Coolbet tarjoaa mukavasti yli kakkosen kerrointa.

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset