Päivän Vetovihje: Penguinsin voittoputki saa jatkoa – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Vihjekisa
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Penguinsin voittoputki saa jatkoa

Valinta: Pittsburgh Penguins -0,5 (2.45 @Coolbet)

Tulevana yönä NHL:ssä nähdään viisi ottelua. Mielestämme potentiaalisin pelataan PNC Arenalla, Carolinan isännöidessä Pittsuburghia. Peliyhtiöt tarjoavat vierasvoitosta hulppeita kertoimia, ja sehän kelpaa meille!

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti. Hurricanes voitti kaksi ensimmäistä, mutta Pens hoiteli viimeisimmän kotonaan luvuin 3-1.

Isännät ovat läntisen konferenssin kymmenennellä sijalla, joten pisteet todellakin tulisivat tarpeen. Penguins sijoittuu viidenneksi, eikä sillä käytännössä ole mitään suorituspaineita.

Carolina on hävinnyt kolme peliä perättäin, ja sen päänvaivana on ollut ailahtelu sekä tehottomuus. Yksi mielenkiintoinen seikka on myös se, että Hurricanesilla on ollut vaikeuksia tappioputkien katkaisemisisissa. Nyt vastassa on selvästi vahvempi joukkue, joten uskomme tappioputken venyvän jälleen.

Penguinsin esitykset ovat pelottavan vakuuttavia. Joukkue on voittanut viisi peliä perättäin (kaikki varsinaisella peliajalla), ja viimeisestä kymmenestä pelistä se on hävinnyt vain kahdesti. Onnistumisia on nähty kaikissa ketjuissa, mikä selittää tasaista suorittamista. Pittsburgh on lähes poikkeuksetta kaatanut viime aikaiset vastustajat jo varsinaisella peliajalla, minkä vuoksi ihmettelemme suorasta voitosta tarjottavaa kerrointa. On myös mahdollista että alavartalovammasta kärsinyt Patrick Hornqvist nähdään askissa ensi yönä.

Ottelussa on vain yksi ennakkosuosikki. Pittsburgh on kaikin puolin vahvempi joukkue, ja uskommekin sen jatkavan voittojen parissa. Kävi matsissa miten tahansa, niin Coolbetin tarjoama kerroin Pingviinien voitosta on pelattava.

 

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään, Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään tai Twitteriin, ”tägillä” #päivänvetovihje. Tägää myös @Veikkausvihjee1 Päivän Vetovihjeen kirjoittamisen yhteydessä. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset