Päivän Vetovihje: Petolauma murskaa Vaasan Sportin – jätä oma vihjeesi ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Petolauma murskaa Vaasan Sportin

Valinta: Kärpät over 3,5 (1.87 @Coolbet)

Liigan runkosarja lähenee hiljalleen loppuaan, ja tänään pyörähtää käyntiin kuuden ottelun kierros. Raksilassa kohtaa runkosarjan ykkönen sekä jumbojoukkue.

Illan ottelu on joukkueiden välillä neljäs tälle kaudelle. Oululaiset ovat voittaneet kolme aiempaa kohtaamista selkein lukemin – maaliero on Kärppien hyväksi 15-5.

Kärpät on käytännössä jo varmistanut runkosarjan voittonsa, mutta löysäilyä emme takuulla tule näkemään. Sportin jumbosija alkaa myös olemaan jo sinetöity.

Isännät pelasivat viime viikolla kaksi hyvin mielenkiintoista kotipeliä. Ensimmäisessä vastassa oli HPK, joka johti ottelua 1-4 kolmannen erän alkaessa. Kärpät nousi lopulta tasoihin ja voitti jatkoajalla. Seuraavaksi Ässät kävi Raksilassa kokeilemassa onneaan. Porilaiset myöskin johtivat matsia 1-4, mutta Kärpät nousi jo varsinaisella peliajalla ohi, voittaen 5-4. Uskomme joukkueen olevan tänään hereillä heti ensimmäisestä erästä lähtien.

Sportilla on meneillään kolmen ottelun tappioputki, eikä siihen tarvitse hakea selityksiä. Pelaajamateriaali on kehno, kentällä juuri mikään ei onnistu eikä joukkue voi kaivaa motivaatiota enää mistään. Näillä lähtökohdilla on mahdotonta haastaa runkosarjan ykkönen, vieläpä sen kotiluolassa.

Uskomme tänään selvään kotivoittoon. Samaa mieltä ovat myös peliyhtiöt, sillä Kärppien kerroin ei päätä huimaa. Oululaisten voittoa voi rohkeasti pelata tasoituksen kera, mutta Päivän Vetovihjeenä toimii Kärppien yli 3,5 maalia. Sport tulee olemaan todellisissa vaikeuksissa puolustuspelinsä kanssa, joten eiköhän vieraiden verkko heilu tänään vinhaan tahtiin!

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään tai Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset