Päivän Vetovihje: Philadelphia jatkaa Dallasin tuskaa

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Päivän Vetovihje poimitaan tulevan yön NHL-kierrokselta. Tarjolla on yhteensä yhdeksän ottelua. Mielestämme potentiaalisin pelataan American Airlines Centerissä, kun Dallas Stars isännöi Philadelphia Flyersia. Peliyhtiöt ovat asettaneet Philadelphian jopa melko selkeäksi altavastaajaksi, ja tätä emme lähde allekirjoittamaan.

Päivän Vetovihje: Philadelphia jatkaa Dallasin tuskaa

Valinta: Philadelphia Flyers Money Line (2.10 @Coolbet)

Tämän kauden aikana joukkueet ovat kohdanneet yhdesti. Matsi pelattiin joulukuussa Philadelphiassa ja tuolloin Flyers oli parempi jatkoajan jälkeen 2-1 lukemin.

Tilanne runkosarjassa on molempien kannalta jännittävä. Isännät sijoittuvat lännessä kymmenennelle sijalle ja eroa kahdeksanteen sijaan on ”vain” kuusi pistettä. Viime aikojen näyttöjen perusteella tuon eron kurominen vaatisi pientä ihmettä – vaikuttaa siltä että Dallasin kirves on jo heitetty kaivoon. Idässä Philly sijoittuu kuudenneksi ja sen ainoa tavoite on pysytellä niillä tienoilla.

Starsin tilanne on helppo tiivistää. Joukkue ryömii kahdeksan matsin tappioputkessa ja viimeisestä kymmenestä pelistä sillä on yksi voitto. Pelaajamateriaaliinsa nähden Dallas alisuorittaa ja pahemman kerran, eikä mikään merkki kerro tilanteen helpottuneen. Veskari Ben Bishop loukkaantui vastikään eikä Kari Lehtonen ole kyennyt häntä paikkaamaan. Tässä vaiheessa kautta tappioputki on hyvin vaikea katkaista, sillä paine on Dallasin leirissä kova.

Flyersin tekeminen on ollut osittain ailahtelevaa, mutta maaliskuun puolen välin jälkeen joukkue on skarpannut. Ehkäpä ”suurin” ongelma on ollut maalivahtipeli sillä Brian Elliot sekä Michal Neuvirth ovat jo pidemmän aikaa olleet sairastuvalla. Petr Mrazek sekä Alex Lyon ovat heitä paikanneet parhaimpansa mukaan. Philadelphia on kuitenkin tasapainottanut tilannetta terästäytymällä maalinteossa.

Pelaajamateriaalit menevät aika lailla 50-50, mutta viime aikaiset näytöt puoltavat vierasvoittoa. Dallas ei kykene pelaamaan omalla tasollaan, ja Flyers on näyttänyt taistelevansa playoff-paikasta. Kaiken lisäksi Philadelphia on itäisen konferenssin kolmanneksi kovin vierasjoukkue ja Dallas vain keskitason kotijoukkue. Yli kakkosen kerroin Phillyn voitosta (JA + RL mukaan lukien) kelpaa peleihin.

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset