Päivän Vetovihje: Philadelphia päättää Rangersin kauden selkein lukemin

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Lauantain pelitarjonta on vedonlyöjille yhtä herkkua. NHL:ssä pelataan tänään yksi Prime Time -ottelu ja tulevana yönä nähdään peräti 14 matsia. Päivän Vetovihjeessä tartutaan illan peliin jossa kohtaavat Philadelphia Flyers sekä New York Rangers. Ottelu on kummallekin runkosarjan viimeinen.

Päivän Vetovihje: Philadelphia päättää Rangersin kauden selkein lukemin

Valinta: Philadelphia Flyers -1,5 (2.20 @Coolbet)

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kolmesti. Ensimmäinen, tammikuussa pelattu ottelu päättyi Rangersin 5-1 voittoon. Flyers vei kaksi seuraavaa lukemin 4-7 sekä 4-3.

Ottelu on Philadelphialle runkosarjan viimeinen, mutta huonolla tuurilla koko kausi voi päättyä tähän iltaan. Mikäli Flyers jää ottelussa pisteittä ja Florida voittaa kaksi viimeistä peliään, niin Philalla koittaa ennenaikainen kesäloma. Kotijoukkueella on myös mahdollisuus kivuta seitsemännelle tai kuudennelle sijalle, minkä seurauksena se saisi pudotuspeleissä vastaansa jonkun muun kuin itäisen konferenssin voittajan, joka tulee olemaan joko Tampa Bay Lightning tai Boston Bruins. Toisin sanoen tappio Rangersia vastaan voi aiheuttaa kunnon lumipalloefektin, joten se ei ole edes vaihtoehto.

Philadelphia on pelannut varsin pirteää kiekkoa. Sen viime aikaiset tappiotkin ovat olleet tiukkoja vääntöjä, joten taistelutahto on kohdillaan. Näiltä näkymin joukkue lähtee illan otteluun lähes täydellä rosterilla. Tolppien väliin on vahvistettu Brian Elliot.

Ottelu on Rangersille neljäs perättäinen vieraspeli. Kiertueen ensimmäisessä matsissa se kaatoi Carolina Hurricanesin 1-2, mutta tämän jälkeen joukkue on hävinnyt kaksi peliä putkeen. Maalinteko ei tahdo NYR:ltä luonnistua, emmekä jaksa uskoa sen paranevan tässäkään pelissä. Maalinsuulle on vahvistettu Henrik Lundqvist, jolle kulunut kausi on ollut ehkäpä koko uran heikoin.

Kaikki muut lopputulokset kuin selkeä kotivoitto tuntuvat tässä kohtaa epätodennäköisiltä. Phila lähtee matsiin satalasissa, joten luotamme heikomman Rangersin jäävän tänään jalkoihin. Coolbet tarjoaa tasoitusvedosta kertoimen joka kelpaa peleihin.

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset