Päivän Vetovihje: Pittsburgh nujertaa Ottawan viimeisessä runkosarjapelissään

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Perjantain ja lauantain välisenä yönä pelataan neljä NHL-ottelua. Vedonlyönnin kannalta potentiaalisin nähdään mielestämme PPG Paints Arenalla, jossa Pittsburgh Penguins isännöi Ottawa Senatorsia. Kertoimien valossa Pingviinit lähtevät otteluun hurjana ennakkosuosikkina, ja tämän allekirjoitamme.

Päivän Vetovihje: Pittsburgh nujertaa Ottawan viimeisessä runkosarjapelissään

Valinta: Pittsburgh Penguins -1,5 (2.02 @Coolbet)

Keskinäisissä kohtaamisissa Pittsburgh on saanut istua tukevasti kuskin paikalla. Tällä kaudella jengit ovat olleet nokatusten kaksi kertaa. Ensimmäinen kamppailu päättyi Penguinsille 1-3 ja seuraava 6-3. PPG Paints Arena on ollut Senatorsille vaikea paikka pelata jo vuosia. Viimeisestä kahdestakymmenestä pelistä Ottawa on voittanut vain neljä kertaa Pittsburghin vieraana. Maaliero näissä matseissa on isäntien hyväksi 76-46.

Ottelu on Penguinsille runkosarjan viimeinen. Joukkue varmistaa itäisen konferenssin viidennen sijan voittamalla, tai pelaamalla tasapelin. Jäämällä pisteittä se voi kuitenkin tipahtaa seitsemänneksi, joten kyllä Pens lähtee tästä selvää voittoa hakemaan. Ottawalle ottelu on runkosarjan toiseksi viimeinen.

Kotijoukkue lähtee matsiin käytännössä parhaalla mahdollisella rosterilla, eli sairastupa on lähestulkoon tyhjä. Pittsburgh pelasi viime yönä Columbus Blue Jacketsia vastaan voittaen jatkoajan jälkeen 4-5. Emme kuitenkaan usko viime öisen pelin näkyvän rasituksen muodossa.

Ottawa on viimeisestä kymmenestä pelistä napannut kaksi voittoa, joista toinen tuli vasta jatkoajan jälkeen. Viime pelissä se selätti Buffalo Sabresin 2-4, ja tätäkin voidaan pitää pienoisena yllätyksenä. Ensi yön ottelussa on sivussa ainakin Erik Karlsson sekä Marian Gaborik, ja mahdollisesti myös Mark Stone.

Tänään luotamme selkeään kotivoittoon. Sitä puoltaa tämän kauden keskinäiset kohtaamiset sekä Ottawan heikko suorittaminen Pittsburghin vieraana läpi vuosien. Pens haluaa napata voiton ennen pudotuspelejä, ja luonnollisesti se aikoo myös säilyttää nykyisen sijoituksensa runkosarjassa. Ottawa on jokaisella alueella liian heikko, joten pelataan kotijoukkueen voittoa tasoituksen kera, jolloin kerroin saadaan nostettua yli kakkosen.

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset