Päivän Vetovihje: Pittsburgh Penguins aloittaa pudotuspelinsä voitolla

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Tulevana yönä starttaa lätkäfanien kulta-aika, kun NHL:n pudotuspelit pyörähtävät käyntiin! Kierroksella pelataan kolme ottelua, ja Päivän Vetovihjeessä tartutaan Pittsburgh Penguinsin ja Philadelphia Flyersin väliseen kamppailuun, jossa taistellaan ”Pennsylvanian herruudesta”. Pittsburgh lähtee ottelusarjaan selvänä suosikkina ja tämän allekirjoitamme.

Päivän Vetovihje: Pittsburgh Penguins aloittaa pudotuspelinsä voitolla

Valinta: Pittsburgh Penguins -0,5 (1.92 @Coolbet)

Keskinäiset kohtaamiset runkosarjassa eivät merkkaa pudotuspeleissä mitään. Mainitaan kuitenkin, että joukkueet kohtasivat tällä kaudella neljä kertaa. Jokainen kohtaaminen päättyi Pittsburghin voittoon ja maalieroksi muodostuu 20-11. Jotain suuntaa tämä mielestämme antaa.

Vastakkain on kaksi joukkuetta joiden pelityyli nojaa pitkälti hyökkäyspeliin ja tässä Pittsburgh vie selvästi pidemmän korren. Suurimmat ”ongelmat” löytyvät molemmilta nimenomaan alakerrasta, sillä kummankaan puolustuspelaaminen ei ole sieltä parhaimmasta päästä. Penguinsin kassari Matt Murray ei ole tällä kaudella torjunut samalla vireellä jolla hän on johdattanut joukkueensa mestariksi kahtena perättäisenä vuonna. Murray on kuitenkin yltänyt huippusuorituksiin nimenomaan pudotuspeleissä.

Odotettavissa on fyysinen ja maalirikas sarja. Siitä pitää huolen Pittsburghin tulinen (ja ehkäpä koko liigan paras) keskikaista, johon kuuluu Sidney Crosby, Jevgeni Malkin, Derek Brassard. Philadelphialla ei yksinkertaisesti ole aseita näiden kokeneiden herrojen pysäyttämiseen. Flyersin tekeminen on liian riippuvainen sen tehokkaimpien hyökkääjien, Girouxin, Voracekin ja Couturierin, tekemisestä.

Luotamme kotijoukkueen nappaavan ensimmäisen voittonsa ensi yönä. Sen puolesta puhuu laajempi playoffs-kokemus sekä laadukkaampi hyökkäysosasto. Coolbetin tarjoama kerroin suorasta voitosta on pelaamisen arvoinen.

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset