Päivän Vetovihje: Pittsburgh Penguins aloittaa puolivälierät vierasvoitolla

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

NHL:n puolivälierät starttaa perjantain vastaisena yönä kahdella ottelulla. Washington Capitals ja Pittsburgh Penguins kohtaavat Capital One Arenalla, ja tästä poimitaan Päivän Vetovihje. Meidän papereilla Pittsburgh lähtee ottelusarjaan lievänä ennakkosuosikkina, ja vierasvoitosta onkin tarjolla herkullisia kertoimia.

Päivän Vetovihje: Pittsburgh Penguins aloittaa puolivälierät vierasvoitolla

Valinta: Pittsburgh Penguins Money Line (2.04 @Coolbet)

Washington selätti neljännesvälierissä Columbus Blue Jacketsin otteluvoitoin 4-2. Myös Penguins eteni jatkoon otteluvoitoin 4-2 (vastassa oli Philadelphia Flyers). Ottelusarjoissa ei tapahtunut mitään suurempia yllätyksiä, mutta Capsille lähtee hatunnosto sen hienosta noususta – Columbus ehti johtaa sarjaa jo 2-0 lukemin.

Capitalsin pelaajamateriaali on melko tasoissa Pittsburghin kanssa. Ainoa merkittävä ero löytyy hyökkäysosastolta, jossa Penguins vie pidemmän korren. Pudotuspelien alkaessa Washingtonin suurimpana kysymysmerkkinä oli maalivahtipeli. Philipp Grubauer ehti torjumaan vajaat kaksi ottelua, kunnes Braden Holtby komennettiin tolppien väliin ja sen jälkeen hän on siellä pysynytkin.

Pittsburgh antoi myrskyvaroituksen sen tulivoimasta ottelusarjassa Flyersia vastaan. Joukkue takoi kuudessa pelissä huikeat 28 osumaa (keskimäärin 4,6 per peli). Penguinsilta löytyy liigan paras keskikaista ja sen uskomme olevan ratkaiseva tekijä Washingtonia vastaan. Sidney Crosby ja Jake Guentzel ovat molemmat takoneet kuudessa pudotuspeliottelussa jo mukavat 13 pinnaa.

Erikoistilannepelaaminen tulee luonnollisesti näyttelemään sarjassa suurta roolia. Runkosarjassa Penguinsin ylivoima oli tehokkainta, kun taas Capitalsin ylivoima oli seitsemänneksi parasta. Molempien alivoimat olivat aika lailla keskikastia.

Washingtonilla on hallussaan kotietu, mutta muuten näemme Pittsburghin (enemmän tai vähemmän) parempana käytännössä jokaisella osa-alueella. Tästä syystä Coolbetin tarjoama kerroin vieraiden voitosta jatkoaika mukaan luettuna kelpaa pelattavaksi. Lisävihje: Coolbet tarjoilee yli 1,5 ylivoimamaalista kertoimen 2,10. Tämä on mielestämme kokeilun arvoinen kun huomioidaan kummankin joukkueen taitavat yksilösuorittajat, Pensin tappava ylivoima, ja se, että kummankaan joukkueen puolustuspelaaminen ei ole aivan parhaimmasta päästä.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset