Päivän Vetovihje: Pittsburgh rynnistää Ottawan ylitse – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Julkaissut:
Päivitetty: helmikuu 13, 2018
Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Pittsburgh rynnistää Ottawan ylitse

Valinta: Pittsburgh Penguins -1,5 (2.20 @Coolbet)

Pelitarjonta on tämän päivän osalta harvinaisen kattava, joten positiivisena ongelmana on valinnan vaikeus. NHL:ssä nähdään tulevana yönä 12 ottelua, ja täältä löysimmekin seuraavan Päivän Vetovihjeen.

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kerran. Tuolloin Pittsburgh oli parempi lukemin 1-3. Keskinäisistä kohtaamisista pistää yksi seikka silmään: Ottawalla on ollut erittäin suuria vaikeuksia voittaa nimenomaan PPG Paints Arenalla. Viimeisin voitto varsinaisella peliajalla irtosi yli kuusi vuotta sitten.

Penguins on parantanut otteitaan, ja nyt joukkue sijoittuu idässä neljännelle sijalle. Ottawa on jo pitkään ollut konferenssissaan toiseksi viimeisenä, ja on kohtuullista sanoa että tämän kauden osalta haaveet pudotuspeleistä on kuopattu.

Isäntien tekeminen on ollut erittäin pirteää. Viimeisimmässä ottelussaan joukkue selätti St. Louis Bluesin 1-4. Pittsburgh onnistui hienosti pitämään oman pään puhtaana, ja tekeminen oli kaikin puolin ehjää. Jengi on pelannut vaarallisen hyvin kotiareenallaan – se on voittanut siellä kahdeksan peliä perättäin, joista peräti seitsemän päätyi yli yhden maalin voittoon.

Ottawalta löytyy tärkeitä pelaajia sairastuvalla, eikä materiaali ole parhaimmasta päästä. Heikosta tilanteestaan huolimatta joukkue on aika ajoin kyennyt yllättäviinkiin voittoihin. Tämä selittyy todennäköisesti paineettomalla pelillä. Vieraisiin ei kuitenkaan löydy luottoa, sillä joukkue on jokaisella osa-alueella Pittsburghia jäljessä, ja vieläpä selkeästi.

Penguinsin suorasta voitosta tarjotaan pientä kerrointa, joten tänään pelataan isäntien voittoa tasoitusvedolla. Coolbet tarjoaa tästä reippaasti yli kakkosen kerrointa, ja viime aikojen näytöt huomioiden se on ehdottomasti pelaamisen arvoinen!

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään tai Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

One Comment

 1. Roni Kiuru

  13.2.2018 at 15:57

  NBA
  Minnesota Timberwolves – Houston Rockets
  Houston Rockets -2.5 (1.92)

  Hieman keskiarvohöystettä alkuun: 219-220 pistettä on tullut tähän asti keskimäärin Rocketsin peleissä. Vieraissa hieman vähemmän kuin kotona. Minnesotan keskiarvot ovat 216 ylipäätään ja kotona 211 pistettä. Keskiarvot siis puoltaisivat underia (koriksessa ylipäätään 222 on korkea raja ja se tarkoittaisi sitä, että molemmat jengit nakuttaisivat 27-28 pinnaa per quarteri), mutta tässä kohti etsitään ennemmin valueta spreadista.

  Molemmat tulevan yön joukkueista tykkäävät pitää tempoa yllä. Houston heittää paremmin, Minnesota menettää vähemmän palloja. Houston on parempi levypalloissa ja vapareissa. Houstonille 3-1 nämä aspektit.

  Uskon että matsi on tasainen, mutta Minnesota tuttuun tapaan sulaa vikalla vartilla. Kotivoittoputki, joka alkoi 16.12.2017 päättyy ensi yönä Parran™ käsittelyssä. Rockets by 3 or more.

rfwbs-slide