Päivän Vetovihje: Predators korjaa ensi yön pistepotin – jätä oma vihjeesi ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Predators korjaa ensi yön pistepotin

Valinta: Nashville Predators -0,5 (2.08 @Coolbet)

NHL pyörähtää tähdistöviikonlopun jälkeen näyttävästi käyntiin, kun tarjolla on peräti 12 ottelua. Päivän Vetovihje otetaan kiinni Predatorsin ja Blackhawksin välisestä taistosta.

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kolmesti – ensimmäisen matsin Chicago voitti jatkoajalla, mutta kahdessa seuraavassa Preds oli parempi varsinaisella peliajalla.

Lännessä Nashville sijoittuu kolmannelle sijalle. Chicago konttaa samassa konferenssissa sijalla 12. Kaudesta on pelattu yli puolet, eikä joukkue tule nykytekemisellä pelaamaan kevään pudotuspeleissä, niin nihkeä on tämä kausi ollut.

Ennen taukoa isäntien näytöt olivat vakuuttavia. Viimeisestä kymmenestä ottelusta se on kirjauttanut seitsemän voittoa. Predatorsin yksi suurimmista vahvuuksista on ollut tasaisuus: joukkue ei ole napannut mitään murskavoittoja, vaan se on kyennyt ehjään ja tiiviiseen viisikkopeliin illasta toiseen. Toisena kulmakivenä on ollut puolustuspeli. Joukkueelle on tammikuussa tehty keskimäärin vain 1,8 maalia per peli.

Vieraiden kausi on ollut vaikea. Ennen All Star -viikonloppua se pelasi viimeisimmän pelinsä Detroitia vastaan vieraissa, voittaen 1-5. Tätä ennen se sai pelata kuusi perättäistä kotipeliä, joista se nappasi yhden niukan voiton. Maalivahtipeli ei vakuuta, ja viimeistely ontuu. Ongelmat taitavat myös olla pelaajien korvien välissä. Joukkueesta kyllä löytyy kokemusta, mutta pisteitä ei siltikään irtoa.

Predators lähtee otteluun kaikin puolin paremmista lähtökohdista. Vielä kun huomioidaan Blackhawksin poissaoloja (Crawford ja Hossa) muun muassa, niin vaakakuppi kallistuu vahvasti isännille. Coolbet tarjoaa suorasta kotivoitosta yli kakkosen kerrointa, ja se painetaan lapulle.

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset