Päivän Vetovihje: Raksilassa ei maaleilla juhlita

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Tappara onnistui eilettäin elintärkeässä pelissä venyttämään finaalisarjaa, aivan kuten ennakoimmekin. Nyt edessä on täysin eri peli, kun siirrytään Kärppien kotiluolaan – voitonhimo on molemmissa leireissä valtava. Päivän Vetovihjeessä ei maalijuhliin uskota.

Päivän Vetovihje: Raksilassa ei maaleilla juhlita

Valinta: Under 4 (2.01 @Coolbet)

Neljännessä kohtaamisessa pelattiin jälleen tarkkaa kiekkoa. Kärppien yksi avainpuolustajista, Jani Hakanpää, loukkaantui ensimmäisessä erässä ja oli loppu ottelun sivussa. Tämä antoi Tapparalle merkittävän edun, ja joukkue taistelikin maalittoman avauserän jälkeen 2-0 voiton.

Ottelusarja on tähän asti ollut (odotusten mukaisesti) vähämaalinen. Ainoastaan yhdessä pelissä verkkoja on heiluteltu yli kolme kertaa. Kummankin joukkueen pelityyli perustuu vankkaan viisikkopuolustamiseen, eikä rohkeita hyökkäyksiä, tai typeriä puolustuspään virheitä juurikaan nähdä. Myös se fakta, että finaalisarjassa ei ole isketty ensimmäistäkään ylivoimamaalia, lupailee jälleen vähämaalista vääntöä.

Kärpillä on mahdollisuus iskeä naula Tapparan arkkuun, ja Tapparalla on vielä toivoa päästä kannujahtiin mukaan, mikäli tänään nähdään vierasryöstö. Molemmat joukkueet lähtevät siis erittäin varovaisesti liikkeelle. Voittajaa emme lähde ennakoimaan, mutta maalimäärää sopii veikata. Peliyhtiöt ovat luonnollisesti painaneet underien kertoimet melko alas, mutta Coolbet tarjoaa alle 4 maalin vedosta kakkosen kerrointa mikä sopii peleihin. Mikäli ottelussa tehdään neljä maalia, saat panoksesi takaisin.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset