Päivän Vetovihje: Rangers jatkaa voittojen parissa Sabresin kustannuksella – jätä oma vihjeesi ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia!

Päivän Vetovihje: Rangers jatkaa voittojen parissa Sabresin kustannuksella

Valinta: New York Rangers -0,5 (1.90 @Coolbet)

Tänään jatketaan lätkän parissa. Tiedossa on vedonlyönnin saralla mitä mieluisin yö, kun NHL:ssä pelataan kymmenen ottelua. Buffalo Sabres matkustaa New York Rangersin vieraaksi, eikä vierasjoukkueelle heru luottoa.

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kerran. Ottelu pelattiin tammikuun 1. päivänä Buffalossa, jolloin vieraat olivat parempia jatkoajalla lukemin 2-3.

Rangers kamppailee tosissaan pudotuspelipaikoista, ja tällä hetkellä se sijoittuu itäisen konferenssin seitsemännelle sijalle. Samassa konferenssissa Sabres on roikkunut koko kauden häntäpäässä, eikä se sieltä tule nousemaan.

Isännät pelasi ensimmäisen ottelunsa bye weekin (viiden päivän pakollisen tauon) jälkeen Philadelphia Flyersia vastaan. Rangers oli parempi numeroin 5-1. Flyers iski ottelun ensimmäisen osuman, mutta sen jälkeen Rangers oli pysäyttämätön – se teki peräti kolme läpiajomaalia, ja Lundqvist ylsi mahtaviin torjuntoihin. Peli oli ehjää ja energistä. Tauko tuli oikeaan aikaan, sillä sitä ennen joukkueella oli kolmen ottelun tappioputki.

Tämä on Buffalon ensimmäinen ottelu viiden päivän tauon jälkeen. Se kuinka tauko näkyy kaukalossa, on kysymysmerkki. Rangersille lepo teki hyvää, mutta esimerkiksi Maple Leafsilla oli tauon jälkeen vaikeuksia pitää peli ehjänä St. Louis Bluesia vastaan. Tosin Buffalon varaan ei kannata suuria odotuksia asettaa, niin kehno on joukkueen tilanne. Se on tehnyt liigassa vähiten maaleja ja päästänyt niitä kolmanneksi eniten.

Lundqvist on jo vahvistettu isäntien maalille. Näiltä näkymin vierailla aloittaa Robin Lehner, jolla oli isoja vaikeuksia ennen taukoa eikä mies pelannut lainkaan itsevarmasti.

Rangers lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Tässä kohtaa napataankin kiinni isäntien voitto varsinaisella peliajalla, johon Coolbet tarjoaa pelattavan kertoimen.

 

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset