Päivän Vetovihje: Reds vaikeuksissa Pennsylvaniassa!

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Päivän Vetovihje noukitaan tällä kertaa MLB:n puolelta. Paras kohde löytyi tällä kertaa Philadelphia Philliesin ja Cincinnati Redsin välisestä ottelusta.

Päivän Vetovihje

Valinta: Phillies yli 4,5 juoksua (1,98)

Philadelphia Phillies on napannut yhdeksästä ensimmäisestä ottelustaan neljä voittoa. Phillies on kuitenkin hävinnyt vain kertaalleen viiden edellisen ottelun aikana, joten vire on ollut paranemaan päin.

Philliesin kohdalla erityishuomiota herättää joukkueen juoksumäärä. Phillies on iskenyt tähän mennessä 48 juoksua, joten hyökkäyspeli on ollut kunnossa. Juoksumäärässä täytyy kuitenkin huomioida että Phillies iski Marlinsia vastaan yhdessä ottelussa peräti 20 juoksua.

Philliesin syöttäjänä aloittaa tänään Aaron Nola. Nola on hävinnyt kauden molemmat starttinsa, mutta mies on päästänyt pelaamissaan otteluissa vain kolme juoksua.

Vierasjoukkue Cincinnatin kauden alku on ollut heikko sillä joukkue on onnistunut voittamaan tähän mennessä vain kaksi ottelua. Hyökkäyspeli on takkuillut pahasti, mutta vielä suurempia ongelmia on ollut syöttöringissä sillä Redsin syöttäjien ERA on tällä hetkellä sarjan heikoin.

Redsin syöttöringin valtaa tänään Homer Bailey. Bailey avasi kautensa kelvollisesti, mutta edellisessä ottelussa Pirates iski miehelle peräti viisi juoksua neljän syöttövuoron aikana.

Phillies on tällä hetkellä kelpo iskussa ja lyöntipeli toimii. Reds on kuntopuntarin heikoimpia joukkueita, joten kotijoukkue on selvä suosikki tämän yön ottelussa.

Philliesin juoksuraja on korkealla, mutta uskomme kotijoukkueen jatkavan hyviä esityksiään myöskin tänään. Näin ollen Phillies yli 4,5 juoksua (1,98) kelpaa peleihin hienosti.

Aiheeseen liittyvät uutiset