Päivän Vetovihje: Reimsin huikea vire saa jatkoa – jätä oma vihjeesi ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Reimsin huikea vire saa jatkoa!

Valinta: Reims -0,5 (2.02 @Coolbet)

Pelitarjonta ei tänäänkään päätä huimaa, mutta Päivän Vetovihje saadaan poimittua Ranskan Ligue kakkosesta, kun sarjakärki Reims isännöi Lorientia. Joukkueet kohtasivat viimeksi elokuun lopussa, jolloin Lorient oli parempi luvuin 2-1. Reimsillä on siis revanssin paikka.

Kummallakin joukkueella on takanaan 22 ottelua, ja 16 edessä. Isännillä on kasassa jo 53 pistettä, mikä ei kuitenkaan vielä aiheuta syytä lepsuiluun. Vieraat ovat keränneet 37 pinnaa, ja tahtia pitäisi nyt kiristää.

Reimsin vahvuutta ei tarvitse kauaa pohtia – se on päästänyt ylivoimaisesti vähiten maaleja per peli (0,54) ja tehnyt toiseksi eniten (1,86). Tammikuussa joukkueen tekeminen on ollut virheetöntä, sillä kolmesta matsista se on voittanut kaikki. Huomionarvoista on se, että näissä otteluissa vastustaja ei tehnyt yhtään maalia. Viimeisessä viidessä pelissä joukkue on päästänyt vaivaiset kaksi maalia, ja iskenyt niitä 19.

Lorientin tekeminen ei ole ollut yhtä vakuuttavaa – viimeisestä viidestä matsista se on napannut kaksi voittoa. Näissä otteluissa vastustaja pääsi iskemään maaleja kohtuu helposti. Alkukaudella joukkue oli kovassa iskussa, mutta sittemmin tahti on hyytynyt.

Coolbetin tarjoama kerroin kotivoitosta maistuu mainiosti. Kunhan isännät jatkavat vain omalla tasollaan, niin ottelussa ei pitäisi olla mitään epäselvää.

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset