Päivän Vetovihje: SaiPa laittaa HIFK:n tänään tiukille!

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Päivän Vetovihje kaivetaan Liigasta, jossa pelataan yksi ottelu. HIFK saa vieraita Lappeenrannasta – peliyhtiöt ovat asettaneet Saipan suureksi altavastaajaksi, vaikka tämän kauden keskinäiset kohtaamiset kertovat muuta. 

Päivän Vetovihje: SaiPa laittaa HIFK:n tänään tiukille!

Valinta: SaiPa +0,5 (2.03 @Coolbet)

Joukkueet ovat tällä kaudella pelanneet kolmesti vastakkain. Mielenkiintoista on, että jokainen näistä päättyi tasapeliin. Otteluvoitot ovat Sputnikkien hyväksi 2-1.

HIFK on Liigassa ainoa jolla on kolme runkosarjapeliä jäljellä. Teoriassa joukkueella on mahdollisuudet kivuta Jypin ohitse neljännelle sijalle, mutta se ei ole todennäköistä. Saipalle pisteet merkkaavat enemmän – sillä on vielä mahdollisuus välttää sääli-playoffsit ja ohittaa KalPa, mutta tämän saavuttaakseen joukkue ei saa jäädä pisteittä. Tänään pitää taistella kynsin ja hampain.

Isännät ovat kovassa vireessä ja itseluottamus on varmasti huipussaan. Viikonloppuna se selätti Kärpät kahdesti B2B-peleissä. Maaleilla HIFK ei viime aikoina ole ilotellut, mutta vastapainoksi joukkue on onnistunut puolustuspelissä erinomaisesti.

Vieraiden itseluottamus on vähintään yhtä korkealla kuin illan vastustajankin. SaiPa kaatoi reilu pari viikkoa takaperin Kärpät rankkareilla 3-4, ja seuraavassa ottelussa Jypin 6-1. Tämän jälkeen Ässät murskasi Sputnikit lukemin 5-1, mutta SaiPa palasi nopeasti voittojen äärelle kun KooKoo kaatui 4-0. Lappeenrantalaiset ovat pelanneet erinomaisesti kovia jengejä vastaan, joten eiköhän tänäänkin nähdä viihdyttävä ja tasainen ottelu.

Uskomme tasaiseen ja vähämaaliseen kamppailuun, eikä tasapelikään olisi kaukaa haettua. SaiPa on kuitenkin kertoimien valossa aivan liian suuri altavastaaja, joten tänään hypätään vieraiden kelkkaan!

Aiheeseen liittyvät uutiset