Päivän Vetovihje: Sharks hakee pisteet Chicagosta!

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Päivän Vetovihje palaa tänään NHL-kaukaloihin. Yhdeksän ottelun kierrokselta haaviin tarttui kovassa vireessä viilettävä ”hailauma”.

Päivän Vetovihje

Valinta: San Jose Sharks (2,00 @Coolbet)

Päivän Vetovihjeessä luotetaan lauantain tapaan San Jose Sharksiin. Sharks on tällä hetkellä komeassa seitsemän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Sharks on iskenyt voittoputkensa aikana maaleja hurjalla tahdilla ja joukkue on jäänyt alle kolmeen maaliin vain kerran voittonputkensa aikana.

Kotijoukkue Chicago Blackhawksin kausi on ollut varsinainen pannukakku ja joukkue pelaa loppukaudella vain viimeisistä kunnian rippeistä. Blackhawks onnistui katkaisemaan edellisessä ottelussa viiden ottelun tappioputkensa, kun Islanders kaatui vieraissa 1-3.

Molemmilla joukkueilla on useita nimekkäitä poissaolijoita. Kotijoukkueen kokoonpanosta puuttunee tänään ainakin Jonathan Toews sekä Marian Hossa. Vierasjoukkueelta puuttuu puolestaan kaksi nimekästä sentteriä, kun Joe Thorton sekä Logan Couture ovat ottelusta sivussa. Myös Joonas Donskoi on edelleen sivussa Sharksin kokoonpanosta.

Chicagon United Center ei ole ollut vuosien saatossa ”hailaumalle” kovinkaan mieluinen pelipaikka sillä Sharks on onnistunut voittamaan vain kaksi, kymmenestä edellisestä United Centerissä pelatusta ottelusta.

Vaikka historia puoltaakin tänään Chicagon voittoa niin tänä päivänä tilanne on toinen. Sharks on tällä hetkellä loistavassa vireessä ja on ottelun suosikki vieraspelistä huolimatta. Sharksilla on myös yksi lepopäivä enemmän kuin kotijoukkueella.

Luotamme Sharksin hyvän vireen jatkumiseen ja nappaamme lapulle vierasvoiton kelvollisella 2,00 kertoimella.

Aiheeseen liittyvät uutiset