Päivän Vetovihje: Sharks jatkaa kovia otteita kotonaan

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Päivän Vetovihje tulee tänään Californiasta. Lauantaisin nähdään nimittäin prime time jääkiekkoa ja tällä kertaa myös kansainvälisiä ystävyysotteluita jalkapallon puolella. Tänään vedonlyönnin kannalta paras ottelu on nimenomaan NHL:n päiväpelissä kohtaavien San Jose Sharksin sekä Calgary Flamesin välinen kohtaaminen.

Päivän Vetovihje: Sharks jatkaa kovia otteita kotonaan

Valinta: San Jose Sharks (1.95 @Coolbet) 

NHL:n päiväpelissä kohtaavat kaksi vastakkaisen trendin joukkuetta. Siinä missä Sharksin lähihistoria tarjoaa voitokasta näkymää, on Flamesin puolella meno ollut kurjaa. Lisäksi muutama kierros sitten nähtiin edellinen joukkueiden välinen kohtaaminen Calgaryssa, jossa Sharks meni menojaan 4-7 voittoon.

Sharksilla on toki allaan hieman väsymystä nostattava jatkoajallekin venynyt matsi Vegasin kanssa, mutta emme laske liikaa painoarvoa tälle. Sharks on näistä kahdesta kuitenkin se vahvempi joukkue, jonka pitäisi pystyä tämä ottelu viemään nimiinsä.

Calgary Flames on hieman yllättäen ollut parempi vieraissa kuin kotona, mutta tähänkään tilastopoikkeamaan ei liiemmilti kannata huomiota kiinnittää. Kotietu on aina kotietu ja se puoltaa entisestään Sharksia tämän ottelun voittajaksi.

Sharks porskuttaa siis hyvää vauhtia kohti playoffeja ja uskomme heidän jatkavan tätä tahkoamista myös Calgaryn kustannuksella. Calgarylla muuten on vielä mahdollisuus päästä nauttimaan kevään kermasta, mutta siihen todennäköisyys on 0.3%. Tämä saattaa osin ajaa Flamesin yliyrittämään, mikä taas saataisi kotijoukkueen laariin. Luotetaan siis Sharksiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset