Päivän Vetovihje: Skellefteå nappaa välieräpaikan!

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Päivän Vetovihje tulee tänään Ruotsin SHL-liigasta. Klo 16:00 alkavassa ottelussa Skellefteå kohtaa kotihallissaan Färjestadin. Otteluvoitot ovat 3-0 Skellefteån hyväksi, joten vierasjoukkueen kesäloma lähenee uhkaavasti.

Päivän Vetovihje

Valinta: Skellefteå (1,92 @Coolbet)

Skellefteån ja Färjestadin välinen playoff-sarja on tänään ensimmäistä kertaa katkolla Skellefteån Kraft Arenalla. Kotijoukkue on voittanut sarjan kaikki ottelut varsin selvästi ja tällä hetkellä vaikuttaa sille että Färjestad ei pysty haastamaan kotijoukkuetta.

Vierasjoukkue Färjestad on onnistunut tekemään Skellefteålle tähän mennessä vain kaksi maalia. Tehtävä vaikeutuu tänään entisestään, kun Färjestad pelaa vieraskentällä, missä Skellefteå voitti viimeksi peräti 5-0.

Färjestadin tehottumuus ei johdu pelkästään huonosta viimeistelystä sillä Skellefteån maalia vartioiva Joni Ortio on ollut mahtavassa iskussa heti pudotuspelien alussa. Ortio on ollut yksi suurimmista syistä Skellefteån hienoihin tuloksiin. Ortio on pelannut tähän mennessä tämän sarjan jokaisen ottelun ja Suomalaisen torjuntaprosentti on tällä hetkellä huima 97,80%.

Färjestadin maalivahdit Lars Haugen ja Stefan Steen eivät kestä vertailua Ortioon ainakaan tällä hetkellä, joten maalivahtien taisto kääntyy hyvin selkeästi kotijoukkueelle. Kun Skellefteå nautiskelee tänään vielä kotiedusta niin Coolbetin tarjoama 1,92 kerroin kotijoukkueen voitolle kelpaa peleihin mainiosti.

Aiheeseen liittyvät uutiset