Päivän Vetovihje: T-Mobile Arenalla pelataan räiskyvä ottelu!

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

NHL:n finaalisarja etenee tulevana yönä viidenteen kohtaamiseen. Washington Capitals on karistellut otteluvoitoissa jo 3-1 johtoon. On kohtuullista sanoa, että tuleva ottelu on kummallekin joukkueelle seurahistorian tärkein. Capitals ei ole koskaan nostanut kannua kauden päätteeksi, ja Vegasilla on siihen mahdollisuus jo nyt tuloskaudellaan. Päivän Vetovihjeessä ennakoimme maalirikasta ja ennen kaikkea räiskyvää taistoa.

Päivän Vetovihje: T-Mobile Arenalla pelataan räiskyvä ottelu!

Valinta: Yli 1,5 ylivoimamaalia (2.40 @Coolbet)

Joukkueet kohtasivat ensimmäisessä osaottelussa viime viikon alkupuolella. Tuolloin Golden Knights kaatoi vieraat 6-4. Tämän jälkeen Capitals on voittanut kaikki kohtaamiset. Viimeisin ottelu pelattiin maanantain ja tiistain välisenä yönä Capital One Arenalla. Washington nylki Vegasin tylysti 6-2.

Ottelusarja on ollut pitkälti sitä mitä olemme alusta alkaen ennakoineet. Washington on ollut hallitseva osapuoli, ja maaleissa on pihistelty kahta peliä lukuunottamatta.

Ennen sarjaa oletusarvo oli se, että tekeminen kentällä painottuu tiiviiseen puolustuspeliin ja jäähymäärät pysyvät minimissä. Runkosarjassa Washington istui peliä kohden 9:45 minuuttia jäähyllä, kun taas Vegasilla vastaava lukema oli vain 6:49. Pudotuspeleissä Golden Knights on napannut melkein puolet enemmän jäähyminuutteja peliä kohden. Capitalsin lukemat eivät juuri runkosarjasta eroa. Mielenkiintoista on se että juurikin finaalisarjassa jäähyjä on rouhittu, mikä luonnollisesti tarkoittaa sitä että erikoistilannepelaaminen näyttelee suurta roolia.

Neljässä matsissa on isketty yhteensä kuusi YV-osumaa. Pelkästään viime kohtaamisessa paukutettiin kolme ylivoimamaalia.

Molemmista leireistä löytyy tulivoimaa, se on nähty. Ensi yönä Vegas pelaa veitsi kurkulla ja Capsin puolelta on odotettavissa lievää jännitystä, mikä nostaa rikkeiden mahdollisuuksia. Tunnelma tulee olemaan aivan huipussaan ja molemmat taistelevat hampaat irvessä. Coolbet tarjoaa yli 1,5 ylivoimamaalista peräti 2,40-kertoimen. Tämä kelpaa ehdottomasti pelattavaksi.

Aiheeseen liittyvät uutiset