Päivän Vetovihje: Tampa Bay kukistaa jo viime yönä nöyryytetyn Nashvillen

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Viikon viimeinen Päivän Vetovihje poimitaan tulevan yön NHL-kierrokselta. Vedonlyönnin kannalta kierros ei ole sieltä helpoimmasta päästä, mutta Amalie Arenalla pelataan mielestämme potentiaalinen matsi, kun Tampa Bayn vieraaksi matkustaa viime yönä nöyryytetty Nashville Predators. 

Päivän Vetovihje: Tampa Bay kukistaa jo viime yönä nöyryytetyn Nashvillen

Valinta: Tampa Bay Lightning -0,5 (2.25 @Coolbet)

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kerran. Ottelu pelattiin tammikuussa Nashvillessä ja tuolloin Lightning oli jatkoajan jälkeen parempi, lukemin 3-4. Viime vuosina keskinäiset kohtaamiset ovat olleet tasaisia.

Tampa Bay on ”tipahtanut” itäisessä konferenssissa toiselle sijalle. Boston Bruins pitää piikkipaikkaa vain yhden pisteen erolla. Luonnollisesti Lightning haluaa napata kärkisijan takaisin itselleen. Lännessä Nashville on jo jonkin aikaa hallinnut ykkössijaa. Vegas Golden Knights hiipii takana neljän pisteen päässä, mutta kaiken järjen mukaan Predators pysyy kärjessä loppuun asti. Uskommekin, että Tampa Baylta löytyy enemmän motivaatiota tässä kohtaa.

Viime pelissä Lightning sai katkaistua kolmen ottelun mittaisen tappiputkensa kun se voitti New York Rangersin lukemin 3-7.  Tappioputken aikana joukkue kärsi tehottomuudesta, ja se sortui liikaa jäähyihin. Ottelussa Rangersia vastaan jengi teki kuitenkin hienon paluun omalle tasolleen. Tämän matsin jälkeen Tampa Bay on saanut yhden lepopäivän, joten eiköhän ruuti ole kuivaa Nashvilleä vastaan. Kerrotaan vielä, että joukkueen ykköskenttä (etenkin kapteeni Steven Stamkos) on surffaillut muutaman pelin hyvin kaukana omasta tasostaan. Alemmat ketjut ovat kuitenkin korvanneet ykkösvitjan vaisua ajanjaksoa.

Nashville on viimeisestä viidestä pelistään voittanut kahdesti. Predators isännöi viime yönä Buffalo Sabresia joka kävi hurjalla ryöstöretkellä, kaataen isännät numeroin 4-7. Preds johti ottelua 3-1, kunnes Sabres takoi toisessa erässä viisi osumaa Pekka Rinteen taakse. Voi olla, että Juuse Saros saa torjuntavuoron Lightningia vastaan. Nashvillellä on siis kasvojen pesun paikka, mutta emme usko yhden yön riittävän pään nollaamiseen.

Lähtökohdiltaan ottelu vaikuttaa hyvin tasaiselta, mutta kotijoukkueen puoleen kallistutaan parista syystä. Tampa Baylla on alla pidempi lepo ja kaiken järjen mukaan myös motivaatio on korkeampi kuin Nashvillellä. Coolbetin tarjoama kerroin kotivoitosta kelpaa hyvin peleihin.

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset