Päivän Vetovihje: Tampa Bay ottaa Buffalosta revanssin – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Vihjekisa
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Tampa Bay ottaa Buffalosta revanssin

Valinta: Tampa Bay Lightning -1,5 (1.92 @Coolbet)

NHL jatkuu ensi yönä viidellä ottelulla. Amalie Arenalla nähdään ”tylsä”, mutta potentiaalinen matsi, kun kivenkova Tampa Bay saa vieraakseen heikon Buffalon.

Tällä kaudella jengit ovat kohdanneet kahdesti. Ensimmäisen Lightning voitti 0-2, mutta seuraavassa Sabres yllätti lukemin 5-3. Kyseinen ottelu pelattiin noin kaksi viikkoa sitten, joten tämä on varmasti isäntien tuoreessa muistissa.

Maanantaina siirtorajan umpeutuessa nähtiin mielenkiintoisia pelaajasiirtoja. Tampa Bay hankki New York Rangersista J.T Millerin sekä Ryan McDonaghin (ei pelaa tässä ottelussa), ja New Yorkiin matkasi Vladislav Nemestnikov. Buffalo treidasi Evander Kanen San Jose Sharksiin.

Isännät pelasivat viime pelissä Toronto Maple Leafsia vastaan, voittaen rankkareilla 4-3. Nikita Kucherov loukkaantui ottelussa, joten hänen pelikuntonsa on kysymysmerkki. Tuoreimpien huhujen mukaan mies kuitenkin nähdään kukalossa. Lightningin viime aikaiset otteet eivät ole olleet sieltä kovimmasta päästä, ja ottelut ovat olleet kohtuu tiukkoja. Pelaajamateriaali on kuitenkin niin kova, että luotamme reiluun kotivoittoon.

Buffalo isännöi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Boston Bruinsia. Ottelu päättyi hieman yllättäen Sabresin 4-1 voittoon. Rosterista puuttuu edelleen alavartalovammasta kärsivä Jack Eichel. Näiltä näkymin myös Kyle Okposo uupuu, joka on ollut tärkeä palanen kakkoskentässä. Hän lähti eilettäin vaimonsa tueksi synnytykseen.

On vaikea uskoa mihinkään muuhun kuin selkeään kotivoittoon. Tampa Bayn pitäisi nykyisellä rosterilla kaataa Buffalo milloin tahansa, ja nyt sillä on revanssin paikka vieläpä kotiyleisön edessä. Peliyhtiöt ovat luonnollisesti huomioineet tasoeron kertoimissa. Coolbet tarjoaa tasoitusvedosta lähes kakkosen kerrointa, joka on vielä pelattava.

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään, Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään tai Twitteriin, ”tägillä” #päivänvetovihje. Tägää myös @Veikkausvihjee1 Päivän Vetovihjeen kirjoittamisen yhteydessä. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset