Päivän Vetovihje: Tampa Bay tasoittaa ottelusarjan!

Julkaissut:
Päivitetty: toukokuu 13, 2018
Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Päivän Vetovihjeessä otetaan tälläkin kertaa haltuun NHL:n pudotuspelit. Tulevana yönä Tampa Bay Lightning ja Washington Capitals kohtaavat toista kertaa itäisen konferenssin finaalissa. Ottelusarja on Capitalsin hyväksi 1-0, mutta ensi yön jälkeen puntit ovat tasan.

Päivän Vetovihje: Tampa Bay tasoittaa ottelusarjan!

Valinta: Tampa Bay Lightning -0,5 (1.95 @Coolbet)

Edellisessä matsissa Washington hurjasteli 4-0 johtoon jo toisen erän puoleen väliin mennessä. Kahdessa ensimmäisessä erässä Lightning oli sanalla sanottuna nukahduksissa, sillä se onnistui laukomaan vaivaiset kymmenen kertaa kohti Braden Holtbya. Viimeisessä erässä Tampa onnistui nakuttamaan kaksi osumaa, mutta se ei riittänyt. Tulevana yönä nähdään takuulla vakuuttavampi Lightning.

Meidän papereilla kotijoukkue on edelleen vahvempi osapuoli. Maalivahti- ja puolustuspelissä ei juurikaan eroa ole, mutta Tampan hyökkäysosasto on omaa laatuaan. Näiltä näkymin Capitalsin Nicklas Bäckström on edelleen sivussa. Washington on pärjännyt toistaiseksi moitteettomasti ilman ruotsalaistähteään, mutta Bäckströmin poissaolo on iso lovi kakkoskentässä.

Olisi jo pienimuotoinen yllätys mikäli Caps onnistuisi kiinnittämään sarjassa 2-0 johtoaseman. Ainakaan me emme tähän usko, joten lapulle isketään isäntien voitto varsinaisella peliajalla.

 

 

Tästä Coolbetin jääkiekko-kohteisiin!

COOLBET: 100% TALLETUSBONUS 150€ ASTI

 

 

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

rfwbs-slide