Päivän Vetovihje: Tappara nappaa ensimmäisen voittonsa finaalissa

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Liigassa on tänään ratkaisun hetket käsillä. Tapparalla on viimeinen mahdollisuus päästä vielä mukaan taisteluun Kanada-maljan voitosta. Ottelusarja on (hieman) yllättäen Kärppien hyväksi jo 3-0. Uskomme kirvesrintojen leiristä kuitenkin löytyvän tarpeeksi taistelutahtoa sarjan pitkittämiseen.

Päivän Vetovihje: Tappara nappaa ensimmäisen voittonsa finaalissa

Valinta: Tappara -0,5 (2.43 @Coolbet)

Finaalisarja on ollut mielenkiintoista seurattavaa. Ensimmäisessä kohtaamisessa Tappara vaikutti olevan täydellisessä koomassa, johtuen sen pitkästä pelitauosta. Kärpillä sen sijaan oli pelivire tallella ja joukkue nappasikin voiton kohtuu helposti. Peli peliltä tamperelaiset ovat kuitenkin parantaneet otteitaan, ja jo viime ottelussa Tappara pelasi parempaa kiekkoa. Tästä huolimatta oululaiset nappasivat voiton jatkoajalla, vain hetki ennen ensimmäisen jatkoajan päättymistä.

Viimeistely on ollut Tapparan suurin ongelma tässä ottelusarjassa. Jo se kertoo paljon, että tehohyökkääjät Kristian Kuusela sekä Henrik Haapala viilettävät edelleen kiikarit silmillä. Toinen kompastuskivi on ollut ylivoima. Tappara on saanut pelata Kärppiä vastaan 16 minuuttia ylivoimalla, tuloksetta. Viime peli oli kuitenkin hyvä osoitus siitä, että Kirvesrinnoilla on käsissään kaikki avaimet Kärppien kaatoon. Viimeistelyn sekä ylivoiman täytyy parantua illan ottelussa.

Kärppien taso on pysynyt lähestulkoon samana läpi ottelusarjan. Viisikkopelaaminen on ollut vahvaa ja joukkue on onnistunut pitämään vastustajan avainpelaajat pimennossa. Myös veskari Veini Vehviläinen ansaitsee hatunnoston – nuorukainen on yltänyt finaalisarjassa huippusuorituksiin. On kuitenkin fakta, että myös Kärppien täytyy nostaa tasoaan mikäli se mielii iskeä sarjan jo tänään poikki. Tappara tulee päälle vimmatun lailla, se on varma.

Illan ottelu on monella tapaa kiehtova. Kärppien ei ole pakko voittaa, joten onko mahdollista että oululaisten puolelta nähtäisiin tänään löysäilyä? Onko Tappara heittänyt jo kirveensä kaivoon, vai yltääkö joukkue vihdoin voittoon ja hyppää taisteluun mukaan? Ken tietää. Me kuitenkin luotamme saman kaavan jatkuva; Tappara tulee nostamaan tänäänkin tasoaan kotiyleisön siivittämänä. Coolbet tarjoaa suorasta kotivoitosta ehkäpä markkinoiden parasta kerrointa, ja se kelpaa ehdottomasti peleihin. Lisävihjeenä vielä loppuun: Tapparan yli 2,5 maalista tarjotaan yli kakkosen kerrointa, mikä myöskin on mielestämme kokeilun arvoinen.

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset