Päivän Vetovihje: Terästäytynyt Toronto etenee puolivälieriin

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

NHL:ssä pelataan tulevana yönä viimeinenkin neljännesvälieräottelu, kun Boston Bruins ja Toronto Maple Leafs kohtaavat game sevenissä. Tästä poimitaan Päivän Vetovihje. Kertoimia tarkastellessa Toronto on asetettu melko suureksi altavastaajaksi, mielestämme turhaan.

Päivän Vetovihje: Terästäytynyt Toronto etenee puolivälieriin

Valinta: Toronto Maple Leafs Money Line (2.50 @Coolbet)

Alkuun vaikutti siltä, että Boston rynnistää puolivälieriin suvereenesti. Kahdessa ensimmäisessä pelissä (5-1, 7-3) Maple Leafs oli todellakin vaikeuksissa, mutta sitten sarja kääntyi päälaelleen. Toronto voitti kolmannen kohtaamisen kotiareenallaan. Boston terästäytyi seuraavassa matsissa ja nappasi jo 3-1 johtoaseman sarjassa. Noh, Vaahterapaidat voitti seuraavat kaksi peliä ja sarja on nyt tasoissa.

Joukkueiden välinen tasoero ei ole niin suuri, mitä kertoimet antavat olettaa. Bruinsilla on enemmän pudotuspelikokemusta se on fakta, mutta ”momentum” on tällä hetkellä Torontolla. Ensinnäkin joukkue kykeni kirimään sarjan tasoihin 3-1 tappioasemasta – tällaiset seikat nostattavat valtavasti itseluottamusta. Kaukalon ulkopuolella sattui vastikään ikävä tragedia, kun joku ajoi ajoneuvonsa Air Canada Centerin läheisyydessä väkijoukkoon. Kuudennetta peliä meinattiin tämän vuoksi siirtää, mutta loppujen lopuksi se pelattiin. Nämä ovat toki henkimaailman juttuja, mutta tällainen ikävä tapahtumasarja yhdistää ihmisiä, ja näin on takuulla käynyt myös Maple Leafsin leirissä.

Maalivahtipeli tulee näyttelemään suurta roolia ensi yönä. Tuukka Rask on pelannut omalla tasollaan, kun taas Frederik Andersen on ylittänyt itsensä sarjan alkuvaikeuksien jälkeen.

Mielestämme vierailla on kaikki avaimet Bruinsin kaatamiseen. Ottelun lopputulos ei ole kaukana ”kolikonheitosta”, ja tästä syystä lapulle isketään Toronton voitto jatkoaika mukaan lukien. Coolbet tarjoaa tähän reippaasti yli kakkosen kerrointa, ja se kelpaa peleihin milloin tahansa.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset