Päivän Vetovihje: Toronto nappaa ensimmäisen voittonsa Bostonista

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Viikko starttaa jääkiekon osalta makeasti, kun tulevana yönä pelataan neljä NHL:n pudotuspeliottelua. Mielestämme kiinnostavin nähdään Air Canada Centerissä, kun Toronto Maple Leafs saa isännöitäväkseen Boston Bruinsin. Bruins johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0, ja sarja onkin toistaiseksi ollut bostonilaisten hallussa. Tämä ottelu on hyvin ratkaiseva.

Päivän Vetovihje: Toronto nappaa ensimmäisen voittonsa Bostonista

Valinta: Toronto Maple Leafs Money Line (1.90 @Coolbet)

Ensimmäinen osaottelu päättyi Bostonin 5-1 voittoon. Seuraavassakin matsissa heiluteltiin verkkoja, ottelun päättyessä 7-3. Varsinkin ensimmäisessä pelissä Bruins oli täysin suvereeni ja Toronton huonous jopa yllätti. Seuraavassa matsissa Vaahterapaidat pääsivät peliin mukaan vasta ensimmäisen erän jälkeen. Sama meno ei voi jatkua – uskommekin Maple Leafsin heräävän tulevana yönä!

Toronto suoriutui runkosarjasta vakuuttavasti. Sen nuori ja ”kiimainen” pelaajakaarti on yksi liigan tulivoimaisimmista – etenkin Maple Leafsin ylivoima on tappavan tehokasta. Toisaalta Toronton nuoruus ja kokemattomuus näkyy pudotuspeleissä. Kokeneita playoffs-pelaajia ei juurikaan löydy. Tästä huolimatta emme kuoppaa isäntien mahdollisuuksia. Kaikki tarvittavat avaimet Bostonin kaatamiseen on joukkueen hyppysissä, mutta jotain täytyy tehdä toisin.

Bostonin etu tässä sarjassa ja ylipäätään pudotuspeleissä on sen kokemus. Joukkueesta löytyy kourallinen vuoden 2011 Stanley Cup -mestareita, jotka janoavat menestystä. Ottelusarjassa maalivahtipelillä on äärettömän iso merkitys, ja toistaiseksi Tuukka Rask on vienyt pidemmän korren.

Matsi on loppujen lopuksi yllättävän vaikea veikattavaksi. Kahden aikaisemman ottelun perusteella Boston on selvä suosikki voittamaan ensi yönäkin. Toronto on kuitenkin lähestulkoon pakkovoiton edessä, emmekä yksinkertaisesti jaksa uskoa Bruinsin kävelevän sen ylitse. Kotietu tulee näyttelemään ensi yönä merkittävää roolia. Coolbet tarjoaa suorasta kotivoitosta huippuhyvää kerrointa (2.52) ja voitosta jatkoaika mukaan lukien lähes kakkosen kerrointa. Varmuuden vuoksi poimitaan lapulle Money Line -veto, sillä tasapelin riski on suuri.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset