Päivän Vetovihje: Vegas jatkaa voittojen parissa Habsin kustannuksella – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Vegas jatkaa voittojen parissa Habsin kustannuksella

Valinta: Vegas Golden Knights -1,5 (2.25 @Coolbet)

Eilettäin naulattiin neljäs perättäinen Päivän Vetovihje, ja ensi yönä napataan viides NHL:n puolelta. Huippuvireinen Vegas saa isännöitäväkseen umpisurkean Montrealin, eikä meillä löydy vieraisiin luottoa.

Joukkueet ovat kohdanneet kerran aikaisemmin. Ottelu pelattiin marraskuun alussa, ja tuolloin Habs oli parempi luvuin 3-2.

VGK ei suurempia esittelyitä kaipaa – se viilettää läntisen konferenssin piikkipaikalla, ja koko liigan toisella sijalla. Kausi on tähän asti ollut positiivinen yllätys. Canadiensin kausi sen sijaan on päinvastaisesti ollut täysi pannukakku.  Nyt joukkue on valunut idässä kolmanneksi viimeiselle sijalle, eikä se viime aikojen näyttöjen perusteella ole sieltä ainakaan ylöspäin nousemassa.

Golden Knights on pelannut viimeisimmät kolme otteluaan kotiareenalla. Kahdessa viimeisimmässä se kaatoi Chicago Blackhawksin ja Edmonton Oilersin vakuuttavasti. Vegas on pelannut kotonaan erittäin hyvin, ja se onkin koko kaudella hävinnyt vaivaiset kuusi kotiottelua.

Montrealin ongelmat ovat laajat. Viimeisestä kymmenestä pelistä se on hävinnyt seitsemän, ja nyt sillä on meneillään neljän matsin tappioputki. Maalinteko ei onnistu, veskari Price ei ole kyennet ottamaan joukkuetta reppuselkään ja puolustuksesta uupuu kauan kaivattu Shea Weber.

Ottelussa ei pitäisi olla mitään epäselvää. Habs on jo luovuttanut tämän kauden osalta, eikä tunnelma pukukopissakaan ole varmasti parhaasta päästä. Kunhan isännät eivät lähde peliin takki auki, niin luvassa on selvä kotivoitto.

 

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään, Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään tai Twitteriin, ”tägillä” #päivänvetovihje. Tägää myös @Veikkausvihjee1 Päivän Vetovihjeen kirjoittamisen yhteydessä. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset