Päivän Vetovihje: Vegasilta nähdään jälleen tehokas ensimmäinen erä!

Julkaissut:
Päivitetty: toukokuu 16, 2018
Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Torstain vastaisena yönä NHL:n puolivälierissä kohtaavat Vegas Golden Knights ja Winnipeg Jets. Ottelusarja on tällä hetkellä tasan 1-1. Päivän Vetovihjeessä otetaan tarkastelun alle hiukan erikoisempi kohde.

Päivän Vetovihje: Vegasilta nähdään jälleen tehokas ensimmäinen erä!

Valinta: 1. Erä Vegas Golden Knights -0,5 (2.65 @Coolbet)

Ensimmäisessä kohtaamisessa Winnipeg kukisti Vegasin 4-2 voitolla. Golden Knights terästäytyi seuraavassa matsissa kun se onnistui kaivamaan 1-3 vierasvoiton. Nyt siirrytään Kultaisten Ritarien kotikaupunkiin, jossa playoff-huuma on täysin omaa luokkaansa.

Päivän Vetovihjeessä uskomme isäntien olevan johdossa ensimmäisen erän jälkeen. Tällä kaudella VGK on pelannut viisi kotiottelua pudotuspeleissä, ja kuinka ollakaan, se on voittanut jokaisessa pelissä ensimmäisen erän. Vieraissa ei ole sujunut yhtä räjähtävästi, sillä joukkue on vain kerran johtanut 20 minuutin jälkeen. Tämä ei ole sattumaa, sillä Vegas oli runkosarjassakin pelottavan hyvä juuri T-Mobile Arenalla.

Peliyhtiöt pitävät kotijoukkuetta lievänä ennakkosuosikkina, mutta meidän papereilla puntit ovat aika lailla tasan. Coolbet tarjoaa kuitenkin valitsemastamme kohteesta kertoimen jota ei voi sivuuttaa!

Tästä Coolbetin jääkiekko-kohteisiin!

COOLBET: 100% TALLETUSBONUS 150€ ASTI

 

 

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

rfwbs-slide