Päivän Vetovihje: Washington Capitals iskee finaalisarjan katkolle

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

NHL:n finaalisarja jatkuu ensi yönä neljännellä ottelulla. Washington Capitals johtaa sarjaa otteluvoitoin 2-1. Kahdessa viime pelissä Capitals on istunut kohtuu turvallisesti kuskin paikalla, ja Päivän Vetovihjeessä luotamme saman menon jatkuvan.

Päivän Vetovihje: Washington Capitals iskee finaalisarjan katkolle

Valinta: Washington Capitals -0,5 (2.30 @Coolbet)

Ensimmäisen ottelun jälkeen finaalisarja on ollut juuri sitä mitä olemme ennakoineet – vähämaalista, ja Washingtonin hallitsemaa peliä. Viime matsissa Capitals kukisti Vegasin numeroilla 3-1. Voitto oli Washingtonille monella tapaa suuri, sillä joukkue voitti ensimmäistä kertaa Stanley Cupin finaaleissa kotiareenallaan.

Washington pelasi viime pelissä tarkkaa puolustuspeliä. Joukkue blokkasi jopa 26 laukausta, kun taas Vegas vain 9. Capitalsin tiivis keskialueen peli hyydytti vastustajan hyökkäyspelin onnistuneesti. Golden Knightsin ainoa osumakin syntyi Braden Holtbyn huolimattomuuden ansiosta.

Kotijoukkue on nostanut selvästi tasoaan sitten ensimmäisen kohtaamisen. Capitals hallitsee kiekkoa, blokkaa ja taklaa enemmän. Kaiken lisäksi Alexander Ovechkin on osoittanut kentällä todellisia kapteenin merkkejä. Näyttääkin vahvasti siltä että venäläistähti pelaa parasta pudotuspelikevättään, ja tämän seurauksena koko joukkue seuraa kapteenin jalanjälkiä. Washington näyttää meidän silmään nälkäisemmältä kuin Vegas.

Luotamme Washingtonin nappaavan kolmannen perättäisen voiton. Coolbetin tarjoama kerroin Capitalsin suorasta voitosta on lähestulkoon sama kuin edellisessä pelissä, joten se isketään huoletta lapulle!

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset