Päivän Vetovihje: Washington Capitalsilla ylikerroin – jätä oma vihjeesi ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Washington Capitalsilla ylikerroin

Valinta: Washington Capitals -0,5 (2.17 @Coolbet)

Tulevan yön NHL-kierroksella pelataan kolme ottelua, joista yksi nousee ylitse muiden. Capitals isännöi Flyersia, ja tästä poimitaan Päivän Vetovihje.

Ottelu on molemmille ensimmäinen tähdistöviikonlopun jälkeen.

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti. Ensimmäisen Philadelphia voitti rumin luvuin 8-2. Seuraavassakin ottelussa Flyers oli parempi, tosin jatkoajalla 1-2. Isännillä on tänään hyvä sauma revanssille.

Kotietu on tässä matsissa isossa roolissa – Capitals lähti Bye Weekille vieraspelin jälkeen ja palasi siitä suoraan vieraspeliin. Nyt se saa aloittaa kotipelillä, ja joukkue on kaiken lisäksi itäisen konferenssin paras kotijoukkue. Washingtonin runkosarja on sujunut pitkälti yhtä hyvin kuin lähivuosinakin. Nostetaan joukkueesta esille Ovechkin, joka tällä hetkellä kantaa kapteenin viittaa kuten kuuluukin. Venäläiselle on alkanut myös puolustuspelaaminen maistumaan. Pyyhkeitä annetaan Bäckströmille sekä Kuznetsoville, joiden tekeminen on ajoittain ollut jopa puuduttavaa. Molemmat saivat kuitenkin tärkeät onnistumiset viime pelissä, joten toivoa sopii että se näkyy myös ensi yönä.

Flyers on jo pitkään ollut yksi liigan kovakuntoisimpia joukkueita. Yksi merkittävimmistä tekijöistä on ollut maalinsuulta löytyvä Elliot, joka on ollut kovassa iskussa. Mies on kuitenkin siirretty sairastuvalle alavartalovamman vuoksi, ja tilalle on nostettu Alex Lyon. Maalilla todennäköisesti aloittaa ailahteleva Neuvirth, joka vastikään parani vatsataudista.

Taistelu Metropolitan Divisionassa on älyttömän tiukkaa. Pisteet ovat kummallekin tärkeitä, mutta Capitalsiin löytyy enemmän luottoa. Valintaa perustelemme mm. kotiedulla sekä vakuuttavamalla veskarilla. Suurin syy löytyy kuitenkin kertoimesta, sillä Coolbetin tarjoama, reippaasti yli kakkosen kerroin on selvästi parempi kuin muiden yhtiöiden.

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään tai Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset