Päivän Vetovihje: Washingtonin ja Tampa Bayn välillä nähdään puolustuspainotteinen ottelu

Julkaissut:
Päivitetty: toukokuu 15, 2018
Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Päivän Vetovihjeessä siirrymme tällä kertaa NHL:n välieriin. Tulevana yönä Washington Capitals ja Tampa Bay Lightning kohtaavat kolmannessa osaottelussa. Washington onnistui tekemään ryöstöretken Amalie Arenalla peräti kahdesti, joten Lightning alkaa olemaan selkä seinää vasten. Kahdessa edellisessä pelissä rouhittiin kosolti jäähyjä ja iloteltiin maaleilla, mutta saman menon emme usko jatkuvan.

Päivän Vetovihje: Washingtonin ja Tampa Bayn välillä nähdään puolustuspainotteinen ottelu

Valinta: Under 5,5 (2.10 @Coolbet)

Viime pelissä nähtiin runsaasti maaleja, ottelun päättyessä 2-6. Jäähyboksissa istuttiin yhteensä peräti 26 minuuttia, mikä on etenkin pudotuspeleissä harvinaista. Tampa ei pärjännyt Washingtonin fyysisyydelle, eikä se onnistunut tälläkään kertaa maalinteossa. Capitalsin tekemisessä sen sijaan oli palaset kohdallaan.

Nyt pelataan elämästä ja kuolemasta. Kummatkin puolustavat tiukasti ja pyrkivät välttämään virheet, etenkin turhat jäähyt kitketään takuulla pois. Maalipaikkoja tuskin nähdään yhtä paljon kuin aikaisemmissa peleissä. Lightningin pyrkii saamaan johtoaseman, ja sitä se lähtee puolustamaan vimmatusti. Molemmista leireistä löytyy reilusti yksilö- sekä maalintekotaitoa, mutta tässä kohtaamisessa puolustus- sekä viisikkopelaaminen on avainasia. Capitalsin veskari Braden Holtby on torjunut kiekkoja itsevarmasti, nyt enää Vasilevskin täytyy löytää oma pelivire.

Mielenkiintoista on, että under-vedoista tarjotaan edelleen samantasoisia kertoimia kuin runkosarjapeleissäkin. Pudotuspeleissä maaliodottama on automaattisesti pienempi. Lapulle isketäänkin alle 5,5 maalin -veto, josta Coolbet tarjoaa maistuvan kertoimen.

Tästä Coolbetin jääkiekko-kohteisiin!

COOLBET: 100% TALLETUSBONUS 150€ ASTI

 

 

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

rfwbs-slide