Päivän Vetovihje: Washingtonin ja Tampa Bayn välinen paremmuus ratkotaan jatkoajalla

Julkaissut:
Päivitetty: toukokuu 17, 2018
Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Päivän Vetovihjeessä pureudutaan tulevan yön NHL-otteluun, jossa kohtaavat Washington Capitals ja Tampa Bay Lightning. Washington johtaa välieräsarjaa otteluvoitoin 2-1. Kolmen pelin jälkeen näyttää vahvasti siltä, että peliyhtiöt ovat saaneet juonen päästä kiinni ja löytäneet oikeansuuntaiset kertoimet melkeinpä kaikkiin kohteisiin.

Päivän Vetovihje: Washingtonin ja Tampa Bayn välinen paremmuus ratkotaan jatkoajalla

Valinta: Tasapeli (3.85 @Coolbet)

Ottelusarja on toistaiseksi ollut runsasmaalinen – juuri päinvastoin kuin ennakoimme. Tämä selittyy mm. Tampa Bayn tappavan tehokkaalla ylivoimalla. Lightning on nakuttanut Capsin verkkoon yhteensä yhdeksän osumaa joista peräti viisi taiteiltiin ylivoimalla! Vastaavasti Washington on iskenyt neljä YV-maalia. On sanomattakin selvää, että ensi yönä nähdään vieläkin tiiviimpää puolustuspeliä.  Etenkin Capitalsin tarvitsee löytää aseet Tampan hurjaa ylivoimaa vastaan.

Viime pelissä veskari Andrei Vasilevski palasi omalle tasolleen, torjuen 38:sta kudista 36. Tämä oli yksi avain Tampan vierasryöstöön. Nyt vaikuttaakin siltä, että kummallakin joukkueella on palaset kohdallaan, lukuun ottamatta Washingtonin alivoimapelaamista.

Pelit kovenee, maalimäärät vähenee – näin uskomme edelleen. Meidän papereilla tasapelin riski kohoaa, koska emme pidä maaliodottamaa korkealla. Joukkueiden väliset voimasuhteet ovat lähes täydellisen tarkasti 50-50. Tästä syystä lapulle isketään ”poikkeuksellinen” kohde: Tasapeli.

Tästä Coolbetin jääkiekko-kohteisiin!

COOLBET: 100% TALLETUSBONUS 150€ ASTI

 

 

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

rfwbs-slide