Päivän Vetovihje: Wild päättää Golden Knightsin liidon – jätä oma vihjeesi ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Wild päättää Golden Knightsin liidon

Valinta: Minnesota Wild -0,5 (2.17 @Coolbet)

Lätkätarjonta on tänään harvinaisen haastava, ja päätimmekin hypätä suoraan rapakon toiselle puolelle. NHL:ssä pelataan ensi yönä neljä ottelua, joista ainoastaan yksi nousee ylitse muiden. Wild isännöi Vegas Golden Knightsia, ja tähän tartutaan.

Joukkueet ovat kohdanneet kerran. Matsi pelattiin joulukuun alussa, ja tuolloin Minnesota oli parempi numeroin 4-2.

Wild sijoittuu lännessä yhdeksännelle sijalle, joten pisteitä ei yksinkertaisesti saa hukata. Golden Knights porskuttaa edelleen turvallisesti läntisen konferenssin ykkössijalla.

Isännät ovat pelanneet yhden ottelun All Star -weekendin jälkeen. Joukkue vieraili Columbus Blue Jacketsin luona, voittaen 2-3 rankkareilla. Viimeisimmän kotiottelunsa jengi pelasi vajaa kaksi viikkoa sitten. Minnesotan suurimmat puutteet ovat alemmissa ketjuissa, jotka eivät ole kyenneet tuottamaan riittävästi painetta hyökkäysalueen pelaamiseen. Alavartalovamman kokenut Niederreiter palaa ensi yönä takaisin askiin ja tuo tähän ongelmaan helpotusta.

Vegasille tämä on jo kolmas vierasottelu neljän päivän sisällä. Ensimmäisessä se kaatoi Calgary Flamesin 2-4, ja  viime yönä Winnipeg Jetsin jatkoajalla 2-3. Matkustaminen ja tiivis otteluohjelma rasittaa joukkuetta väkisinkin, mikä antaa isännille merkittävän edun ensi yölle.

Wild on menestynyt erityisen hyvin kotiareenallaan. Viimeisestä kymmenestä kotiottelusta se on voittanut seitsemän. Joukkue on ottanut harppauksen eteenpäin puolustuspelissään, ja tämä lupaa rasitetuille vieraille vaikeuksia. VGK:n kausi on pääasiassa ollut yhtä nousukiitoa, mutta heitä ei kannata yliarvioida. Uskomme, että Wild katkaisee Ritareiden lennon jo varsinaisella peliajalla.

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään tai Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset