Päivän Vetovihje: Winnipeg Jets kukistaa Vegasin Kultaiset Ritarit!

Julkaissut:
Päivitetty: toukokuu 12, 2018
Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Päivän Vetovihjeessä hypätään tänäänkin NHL:n pariin. Sunnuntain vastaisena yönä pyörähtää käyntiin läntisen konferenssin finaalisarja, jossa mittelöivät Winnipeg Jets ja Vegas Golden Knights. Molempien jatkoonpääsy välieriin oli jokseenkin yllättävää, mutta joukkueet ovat paikkansa ansainneet. Uskomme ihmeitä tehneen Vegasin kaatuvan ensimmäisessä osaottelussa.

Päivän Vetovihje: Winnipeg Jets kukistaa Vegasin Kultaiset Ritarit!

Valinta: Winnipeg Jets -0,5 (2.15 @Coolbet)

Winnipeg pelasi puolivälierissä Nashville Predatorsia vastaan, jonka se lopulta kaatoi huikeassa game sevenissä numeroin 1-5. Nykyinen Winnipeg Jets on Atlanta Trashers aikojen jälkeen yltänyt vain kerran pudotuspeleihin. Tämä oli kaudella 2014-2015, jolloin Jets putosi jo ensimmäisellä kierroksella Anaheim Ducksin käsittelyssä. Itsevarmuus sekä tunnelma pukukopissa on varmasti huipussaan.

Edellinen lause pätee täysin myös Vegas Golden Knightsiin. Nousijajoukkue ylitti kaikkien odotukset jo alkukauden huikeilla suorituksilla, pudotuspeleihin pääsyllä, sekä kaatamalla Los Angeles Kingsin otteluvoitoin 4-0 ja tämän jälkeen San Jose Sharksin 4-2. Tuhkimotarina on siis todellinen.

Kotijoukkue lähtee ottelusarjaan ennakkosuosikkina. Sen puolesta puhuu kokeneempi pelaajamateriaali sekä tehokkaampi hyökkäysosasto. Toki myös kotietu on Winnipegin puolella, mutta tälle emme anna juurikaan painoarvoa. Jets pelasi viimeisimmän ottelun Nashvilleä vastaan torstain ja perjantain välisenä yönä, kun Vegasin viimeisin peli pelattiin maanantain vastaisena yönä. Isännillä pitäisi täten olla hiukan parempi pelituntuma.

Odotettavissa on kuumaakin kuumempi kohtaaminen, se on varmaa. Vaakakuppimme kallistuu tässä kohtaa Winnipegin puoleen ja lapulle isketään kotijoukkueen voitto varsinaisella peliajalla.

 

Tästä Coolbetin jääkiekko-kohteisiin!

COOLBET: 100% TALLETUSBONUS 150€ ASTI

 

 

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

rfwbs-slide