Päivän Vetovihje: Winnipeg Jets yllättää Nashville Predatorsin?

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Tulevana yönä NHL:ssä kohtaavat loputkin puolivälieräparit. Päivän Vetovihjeessä tarkasteluun otetaan Nashville Predatorsin ja Winnipeg Jetsin välinen kamppailu. Predators lähtee matsiin ennakkosuosikin asemassa. Tänään lähdemme kuitenkin hakemaan ottelusta pienimuotoista ”yllätystä”.

Päivän Vetovihje: Winnipeg Jets yllättää Nashville Predatorsin?

Valinta: Winnipeg Jets Money Line (2.17 @Coolbet)

Nashville kaatoi neljännesvälierissä Colorado Avalanchen otteluvoitoin 4-2. Colorado oli sarjassa huima altavastaaja, mutta tästä huolimatta se kykeni aika ajoin pistämään Predsille kunnolla kampoihin. Toisaalta Nashville oli omalla tasollaan vasta viimeisessä matsissa jossa se voitti lukemin 0-5. Sen sijaan Jets oli omassa sarjassaan Minnesotaa vastaan suorastaan murskaava – Wild kaatui otteluvoitoin 4-1. Winnipeg päästi viidessä ottelussa ainoastaan yhdeksän maalia ja se onnistui nollaamaan Minnesotan peräti kahdesti.

Runkosarjassa joukkueiden keskinäiset kohtaamiset päättyivät Nashvillen hyväksi 3-2. Noh, kuten ollaan sanottu, niin pudotuspelit ovat oma maailmansa.

Predators on peliyhtiöiden papereilla edelleen suurin mestarisuosikki, eikä turhaan. Sen kivenkova viisikkopelaaminen, materiaalin leveys sekä huippuveskari Pekka Rinne kykenevät ihmeisiin. Tästä huolimatta Jetsiä ei todellakaan voi aliarvioida.

Winnipegin etuna on sen hyökkäysarsenaali sekä taianomaisen tarkka keskialueen peli. Ennen neljännesvälieriä suurimpana mysteerinä oli maalivahti Connor Hellebuyck, joka kuitenkin löysi vireensä Minnesotaa vastaan.

Nashville on suosikki voittamaan ottelusarjan, sitä emme kiellä. Winnipegillä on kuitenkin kaikki mahdollisuudet yllättää Predators. Tänään lapulle painetaankin vierasvoitto jatkoaika mukaan luettuna, mistä Coolbet tarjoaa reippaasti yli kakkosen kerrointa.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset