Päivän Vetovihje: Winnipeg Jetsin kotitaika jatkuu – jätä oma vihjeesi ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia!

Päivän Vetovihje: Winnipeg Jetsin kotitaika jatkuu

Valinta: Winnipeg Jets -0,5 (1.90 @Coolbet)

NHL:ssä nähdään ensi yönä neljä ottelua. Vedonlyönnin kannalta paras matsi pelataan mielestämme Bell MTS Placessa, kun Winnipeg Jets saa vieraakseen Vancouver Canucksin.

Aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet Jetsin heiniä. Tällä kaudella jengit ovat pelanneet vastakkain kahdesti – molemmat päättyivät Winnipegin hyväksi varsinaisella peliajalla. Viimeisestä kymmenestä ottelusta Jets on voittanut kahdeksan, ja näissäkään peleissä ei jatkoaikaa tarvittu. Tässä ottelussa kotietu korostuu entisestään.

Isännillä on kasassa 61 pistettä ja täten joukkue sijoittuu läntisen konferenssin kolmannelle sijalle. Vancouver on kerännyt vaivaiset 42 pistettä, ja se laahaa edelleen liigan häntäpäässä. Vähemmän pisteitä on ainoastaan Arizona Coyotesilla, Ottawa Senatorsilla ja Buffalo Sabresilla.

Winnipeg Jets pelasi eilen ensimmäisen ottelunsa bye weekin jälkeen. Se kohtasi Prime Time -ottelussa Calgary Flamesin, jonka se kaatoi lopulta rankkareilla. Ottelu oli myös Flamesille ensimmäinen viiden päivän tauon jälkeen, joten kohtaamisessa oli havaittavissa pientä koneiden käynnistelyä. Nyt Jets pääsee pelaamaan kotiyleisönsä edessä – viime kerrasta on aikaa kaksi viikkoa.

Myös Vancouver Canucks teki viime yönä paluunsa bye weekilta, tosin ei yhtä onnistuneesti. Edmonton Oilers tykitti vieraat kumoon lukemin 5-2. Isäntien Jesse Puljujärvi iski ottelussa komeat 1+2 tehot. Canucksilla on meneillään pitkä vieraskiertue, eikä joukkue ole ollut riittävän iskukykyinen Horvatin loukkaantumisen jälkeen.

On vaikea kääntää ottelua muuten kuin isäntien voitoksi. Jets on tällä kaudella voittanut 25 ottelua varsinaisella peliajalla – parempaan pystyy ainoastaan Tampa Bay Lightning 26:lla voitolla. Mainitaan vielä, että Jets on pelannut ilmiömäisesti kotonaan –  viimeisimmästä viidestätoista kotiottelusta se on voittanut 13. Se on pelannut kotonaan yhteensä 20 matsia, joista se on voittanut peräti 15 varsinaisella peliajalla.

Canucksin materiaali on jokaisella osa-alueella heikompi. Tällä kaudella se on tehnyt ottelua kohden keskimäärin 2,63 maalia ja päästänyt kiekon omiin 3,24 kertaa per ottelu. Ja pelkästään se fakta, että ykkössentterinä luistelee Sam Gagner, kertoo materiaalin kapeudesta.

Jetsillä on kaikki avaimet Canucksin kaatamiseen. Matsissa ei pitäisi olla mitään epäselvää kunhan isännät eivät lähde otteluun takki auki. Winnipegillä on allaan myös hieman pidempi lepo, mikä tuo heille marginaalisen edun. Coolbet tarjoaa Jetsin voitosta selvästi paremman kertoimen kuin muut yhtiöt, ja tämä on mielestämme pelaamisen arvoinen.

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset