Pelivihje: U.S Open Cup

us-open-cup | vetovihjeet.com

U.S Open Cupissa on enää 16 joukkuetta jäljellä. Mielenkiintoa riittää koska Cup-ottelut eivät ole joka joukkueen suosiossa. Cup-ottelut ovat aina yllätysherkkiä joten altavastaajat ovat tälläkin kertaa hyviä pelikohteita.

Real Salt Lake on jäämässä auttamatta kärkijunasta MLS sarjan läntisessä konferenssissa. Joukkue on kuitenkin esittänyt pirteitä otteita kotonaan ja Cup-taival on vielä täysin auki. Vierasjoukkue Portland on todella hyvässä iskussa ja voittanut kuudesta edellisestä ottelusta peräti viisi. Cup-ottelu on kuitenkin Portlandille otteluna väliinputoajana ja on vaikea antaa Portlandille suurtakaan ennakkosuosikin asemaa. Portlandilla on suuri kiusaus kierrättää kokoonpanoa, joten Salt Lake on hyvä valinta.

Sportin Kansasin ja Dallasin cup-kohtaamisesta tulee ennakolta todella tasaväkinen. Kumpikin joukkue lähtee varmasti parhaalla mahdollisella kokoonpanolla ja jatkoon menijää on vaikea ennustaa. Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat päättyneet kotijoukkueiden hyväksi, mutta kun kyseessä on Cup-ottelu, tämäkin putki voi helposti katketa. Pelataan vierasjoukkuetta tasoituksella.

Real Salt Lake Dnb kerroin 2,08

FC Dallas +0,5 kerroin 1,92

Aiheeseen liittyvät uutiset