Pelivihjeet keskiviikon UCL-karsintoihin!

Mestarien liigan karsinnat | Vvihjeet.com

Klubin pelin lisäksi tänään pelataan myös monia muita kamppailuita. Jokaisesta parista löytyy varmasti kaksi nälkäistä joukkuetta, joilla tavoite on yksi ja sama. Valitettavasti vain yksi pääsee jatkamaan unelmaansa kohti San Siroa! Jos Klubin pelin vihjeet meni ohi, löydät ne TÄÄLTÄ.

Qarabag – Celtic

Valinta: Celtic -0,5 (2,35)

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi skotlantilaisten 1-0 kotivoittoon. Lopputulos tuli ehkä meikäläiselle ainakin pienoisena yllätyksenä, koska odotin selkeää ylikävelyä Celticin toimesta. Toisessa kamppailussa on siis teoreettisesti kaikki vielä auki, mutta käytännössä Celticin materiaalisen ylivoiman johdosta on Qarabagin markat aika vähissä.

Kuten edelliselläkin karsintakierroksella, Celtic avasi hanansa vasta vieraspelissä ja näin odotetaan käyvän tänäänkin. Celticiä siis lapulle ja nyt voi laittaa jo ihan tuhdillakin panoksella!

Sparta Praha – CSKA Moskova

Valinta: CSKA Moskova -0,5 (2,45)

Ensimmäisen ottelun avauspuoliskolla unisesti pelannut CSKA lähtee varmasti tänään korjaamaan kotipelin lapsusta. Roman Eremenkon pyörittämä hyökkäyspeli jauhaa tsekkiläisten puolustuksen auki ja tulostakuu on laskettu.

Moskova etenee jatkoon ja me hyödynnetään tuo loistava kerroin minkä voitolle saa. Näillä kahdella kohteella saat lapullesi mukavan 5,75 kertoimen.

Aiheeseen liittyvät uutiset