Pelivihjeet Mestarien liigaan 30.9.!

Jalkapallon Mestarien liigan lohkovaiheen toinen kierros paketoidaan tänään, kun ympäri Eurooppaa viheriöillä nähdään jälleen huikeita matseja. Illan kohdevalikoima on nyt porattu läpi ja otollisimmat pelit on seulottu esiin. Eiköhän poimita tämä tupla 3.50 yhteiskertoimella kotiin!

Manchester United – Wolfsburg

Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä (1.75) 

Unelmien teatterissa pelataan tänään huippukamppailu, kun Wolfsburg saapuu Saksasta punaisten paholaisten vieraaksi. ManU lähtee hakemaan kotonaan lohkovaiheen avausvoittoaan, sillä se kärsi ensimmäisessä pelissä kirvelevän 2-1 vierastappion PSV:lle.

Unitedin hyökkäyspeli on kulkenut viime aikoina, ja etenkin nuori ranskalaissensaatio Anthony Martial on ollut unelmavireessä debyyttikaudellaan. Ratkaisuvoimaa löytyy myös Wolfsburgin miehistöstä, joka on alati vaarallinen tempojoukkue vastahyökkäyksissä. Tänään uskotaankin siihen, että verkko heiluu vähintään kerran molemmissa päissä.

Shakhtar Donetsk – PSG

Valinta: 2 (2.00)

Tänään päästään iskemään kovalla kertoimella Pariisin ylpeyden PSG:n vierasvoittoa Shakhtarista. PSG:llä kulkee tällä hetkellä, sillä jos viime kausi otetaan mukaan lukuihin, niin pariisilaiset ovat hävinneet ainoastaan kerran viimeisessä 22 ottelussaan. Tasapelejäkin tuohon mahtuu vain kaksi kappaletta.

Lohkovaiheen avausottelussa PSG hoiteli kotonaan Malmön puhtaasti 2-0. PSG:n tuore vahvistus Angel di Maria on tuonut valtavan määrän lisää juonikkuutta ja tehokkuutta ranskalaisten hyökkäyspeliin, ja materiaali on muutenkin todella vahva.

Shakhtar puolestaan hävisi avausottelussa Real Madridille 4-0, eikä se pysty tänäänkään venymään pisteille lohkon toista suurseuraa vastaan. Shakhtar pääsee kuitenkin pelaamaan kotikentällään eikä sitä pidä missään nimessä aliarvioida, mutta PSG:n kerroin 2.00 on yksinkertaisesti pakko pelata pois.

Aiheeseen liittyvät uutiset