Pelivihjeet Mestarien liigan tiistaikierrokselle!

Palataanpa taas vetojen osalta pitkästä aikaa futisviheriöille! Ja mikäs sen upeampi tapa palatakaan kuin Mestarien liigan alkulohkojen päätöskierros. Jatkopaikkoja 16 parhaan joukkoon on jaossa vielä runsaasti, joten panosta ehdottomasti riittää. Meidän mielenkiintomme kohdistuu tänään B-lohkon huipputärkeisiin otteluihin Wolfsburg – Man United sekä PSV – CSKA Moskova. 

Wolfsburg – Manchester United

Valinta: Alle 2,5 maalia (1.75)

Saksassa käydään aivan mielettömän tärkeä B-lohkon ottelu, jossa panoksena on jatkopaikka. Tässä lohkossa kahden jatkoonmenijän kohtalo tullaan ratkaisemaan vasta tällä viimeisellä kierroksella Wolfsburgin, Unitedin ja PSV:n välillä. Wolfsburg johtaa lohkoa yhdellä pisteellä ennen ManU:a ja kahdella pisteellä ennen PSV:tä, joten Wolfsburgille riittää tasapeli varmistamaan jatkopaikka. Saksalaiset lähtevätkin varmasti tiiviin puolustuksen kautta turvaamaan jatkopaikkaansa.

Manchesterin punaisten paholaisten tilanne on puolestaan hankalampi, sillä ainoastaan voitto riittää varmasti jatkopaikkaan. Lohkon toisessa ottelussa PSV on vahvoilla CSKA:aa vastaan, joten tasapeli ei Unitedille välttämättä riitä. Ottelun lähtökohdat ovatkin varsin tasaiset, ja korkeat panokset tulevat varmasti tekemään ottelun alusta varovaisen ja tunnustelevan. Kumpikaan joukkueista ei ainakaan alussa halua ottaa liikoja riskejä, mikä ennustelee vahvasti vähämaalista ottelua.

Lisäksi United painii vielä tällä hetkellä pahoissa maalintekovaikeuksissa, eikä valtava loukkaantumissuma Wayne Rooneyn johdolla helpota tilannetta ollenkaan. Kaikki kilpailut mukaan lukien ManU:n kymmenestä edellisestä ottelusta ainoastaan yksi on päättynyt yli 2,5 maalin lopputulemaan, ja 0-0 -matseja sekaan on mahtunut peräti viisi. Lisäksi näissä kymmenessä ottelussa United on tehnyt ainoastaan 7 maalia. Näiden ennakkoasetelmien valossa lapulle lyödäänkin alle 2,5 maalia kertoimella 1.75.

PSV – CSKA Moskova

Valinta: 1 (1.75)

B-lohkon toisen kamppailun ennakkoasetelmat tulikin käytyä osittain läpi jo edellisessä kohteessa. PSV:llä on siis loistotilaisuus kotiottelussaan varmistaa jatkopaikka voittamalla vaisussa vireessä olevan moskovalaisjoukkueen. PSV:n voiton myötä jatkosta tulisi siis tippumaan joko Wolfsburg tai ManU.

PSV on pelannut viime aikoina todella pirteästi, eikä se ole kärsinyt yhtään tappiota viimeiseen 9 otteluun. Voittoja viimeisestä kymmenestä ottelusta on puolestaan 7 kappaletta, joten PSV lentää vahvassa myötätuulessa tämän illan kamppailuun.

Moskovan CSKA:n tilanne on puolestaan aivan päinvastainen. Hyvän alkukauden jälkeen joukkue on tällä hetkellä 7 ottelun voitottomassa putkessa, ja tappioita näistä on peräti kuusi. Mestarien liigassa joukkueella ei ole enää asiaa jatkoon, joten motivaatiotekijät kallistuvat illan kamppailussa selkeästi PSV:n eduksi.

Joukkueiden täysin päinvastaiset vireystilat, PSV:n kotietu sekä motivaatiotekijät antavatkin tässä kohteessa painavan syyn pelata kotijoukkuetta 1.75 kertoimella, joka riittää peleihin vallan mainiosti.

Aiheeseen liittyvät uutiset