Perjantaille futista Englannista ja Espanjasta!

Jalkapallo | Vvihjeet.com

Tänään haetaan lapulle kaksi futiskohdetta. Toinen kohde on Englannin mestaruussarjasta ja toinen Espanjan La Ligasta. Molemmissa peleissä on odotettavissa maaleja, joten sen mukaan merkit lapulle.

Malaga – Sevilla

Valinta: Sevilla maalien määrä yli 1,5 (2,06)

Malaga ja Sevilla kohtasivat toisensa viime kauden päätöskierroksella, jolloin ottelu päättyi Sevillan 2-3 voittoon. Sevilla on tehnyt neljässä edellisessä ottelussaan Malagaa vastaan vähintään kaksi maalia.

Kahdessa edellisessä ottelussaan Sevilla on onnistunut tekemään molemmissa neljä maalia. Eurropan Super Cupissa Sevilla teki neljä maalia Barcelonan rysään ja viime perjantaina AS Romaa vastaan pelatussa ystävyysottelussa Sevilla tehtaili niin ikään neljä maalia.

Luottoa Sevillan hyökkäykseen löytyy.

Birmingham – Derby

Valinta: Maalien lukumäärä yli 2,5 (1,97)

Kotijoukkue Birminghamin viikkokierroksen ottelu Brentfordia vastaan siirrettiin, joten kotijoukkue pääsee hyvin levänneenä illan otteluun Derbyä vastaan. Jon Toral ja Michael Morrison ovat olleet lievästi loukkaantuneita mutta siirretyn ottelun vuoksi tullut ylimääräinen lepo tarkoittanee sitä, että miehet nähdään tänään Birminghamin avauksessa.

Kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa Birmingham on onnistunut tekemään molemmissa kaksi maalia. Molemmissa peleissä on myös kolissut omissa.

Derbyllä on ongelmia keskikenttänsä suhteen. Ennen tiistain ottelua Derbyltä olivat sivussa kovat pelimiehet Jake Buxton, Craig Bryson ja Will Hughes. Tilanne mutkistui entisestään kun tiistain ottelussa loukkaantuivat Jeff Hendrick ja Jamie Hanson. Kahdessa edellisessä ottelussa Debyllä on saldona kaksi 1-1 tasapeliä, joita edelsi 2-1 tappio.

Joukkueiden aiemmat kohtaamiset ovat olleet myös maalirikkaita (2-2, 0-4, 3-3), joten luotetaan verkkojen heiluvan myös tänään.

Aiheeseen liittyvät uutiset