Perjantain KHL-vihjeet!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com
KHL:ssä pelattiin jo aamupäivällä kaksi ottelua, joihin ei valitettavasti ehditty vihjeitä kirjoittamaan. Iltapeleihin on kuitenkin aikaa vihjailla ja lapulle kaivetaan luotettava juna Moskovasta sekä maaleilla mässäilyä Zagrebista.  

Moskovan Dynamo – Lokomotiv Jaroslav

Valinta: Lokomotiv Jaroslav ML (2,12)

Moskovassa on luvassa erinomainen KHL-ottelu, kun läntisen konferenssin ykkönen Lokomotiv ja kärkipään Dynamo kohtaavat VTB Ice Palacessa.

Kaksinkertainen Gagarin Cupin -voittaja, Dynamo, kuuluu ehdottomasti KHL.n parhaimmistoon ja joukkue onkin aloittanut kautensa hyvin. Kotipelit Dynamo on hoitanut mallikkaasti ja se onkin Lokomotivin jälkeen KHL:n toiseksi paras kotijoukkue tällä kaudella. Maanantaina Dynamo taipui kuitenkin keskinkertaiselle, ellei jopa huonolle Barys Astanalle. Erityisesti maalinteko tuotti maanantaina Dynamolle ongelmia ja kun tänään vastaan asettuu KHL:n selkeästi tiivein puolustus ei Dynamo tule tänäänkään maaleilla juhlimaan.

Lokomotiv on aivan käsittämättömässä kunnossa! Neljä edellistä otteluaan se on voittanut kaikki vähintään kahdella maalilla, joskin pelit on pelattu Jaroslavissa. Vieraspelit ovat noudattaneet kuitenkin samaa kaavaa ja viidestä edellisestä vierasottelusta neljä joukkue on voittanut vähintään kahdella maalilla ja Habarovskistakin Lokomotiv kävi kaivamassa 1-0 voiton.

Jossain vaiheessa Lokomotivin on hävittävä mutta yli kahden kerroin vierasvoitolle houkuttelee niin kovasti, että sitä on pelattava.

Medvescak Zagreb – Barys Astana

Valinta: Maalien lukumäärä varsinaisella peliajalla yli 4,5 (1,74)

Zagrebissa kohtaavat tänään lännen keskikastiin kuuluva isäntäjoukkue Medvescak ja idän häntäpään Barys Astana. Moskovan tapaan Zagrebissa ei tulla näkemään silmiä hivelevää jääkiekkoa mutta maaleja voidaan kuitenkin odottaa.

Medvescak pelaa vähämaalisia otteluita mutta silloin vastassa on heitä itseään parempi joukkue, eikä Dom Sportovaan luistele tänään sellaista vastustajaa. Heikompia joukkueita vastaan puolustaminen ei niinkään kiinnosta vaan tyydytään siihen, että tehdään yksi maali enemmän kuin vastustaja.

Barys on päästänyt eniten maaleja vieraskentällä koko KHL:ssä ja maaleja se onnistuu tekemään oikeastaan yhtälailla niin kotona kuin vieraissa. Puolustuksen kautta Barys ei lähde ottelua voittamaan, joten näillä eväillä vähintään viisi maalia tullaan Zagrebin illassa näkemään.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset