Perjantain KHL-vihjeet!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com
Tänään illan KHL-kierroksella jännitetään jatkuuko Jugran ja Moskovan Spartakin lentokeli. Me luotamme hyvässä iskussa oleviin joukkueiseen, joten betsit pelataan tänään Jugran ja Torpedon kautta.

Nizhni Novgorod – Jugra Hanti-Mansijsk

Valinta: Jugra Hanti-Mansijsk ML (2,85) / Jugra (4,05)
Vierasjoukkue Jugra on ollut hurjassa vireessä. Kolmesta edellisestä ottelusta on tullut voitto eikä omissa ole kolissut kertaakaan. Jugran jalkoihin on jäänyt niin Avangard Omsk kuin Dinamo Minsk.
Kotijoukkue Nizhni Novgorod on Jugraa laadukkaampi joukkue. Isännillä on kuitenkin kahden pelin tappioputki alla. Joukkueiden keskinäiset ottelut viime kaudella menivät Jugralle, joten Torpedo ei tule pääsemään tänään helpolla. 
Vierailla on hyvä putki päällä ja toivotaan sen jatkuvan vielä tänään makoisan kertoimen kera.

Spartak Moskova – Medvescak Zagreb

Valinta: Spartak Moskova (2,06)
Jugran tapaan Spartakilla kulkee. KHL:ään palannut joukkue on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan neljä. Isännät tyrmäsivät tämän illan vieraansa viikko sitten Zagrebissa numeroin 7-1. Medvescak on myös päässyt voittojen tielle kun se kukisti Dinamo Riikan ja HK Vitjazin. Voittoja ennen Medvescakilla oli vaikeampaa ja houkuttelevan kotikertoimen vuoksi lapulle valitaan kotivoitto.

Muut valinnat:

Ryan Vesce tekee maalin (3,00)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset