Perjantain kiekkovalinnat kotimaan Liigasta ja U20 MM-kisat

jääkiekkovihjeet

Perjantain jääkiekko -valinnat tulevat kotimaan Liigasta ja U20 MM-kisoista. Eilen TPS pelasi juurin niin vahvasti, kun ajattelimmekin ja molemmat tämän ottelun kohteet saimme kiinni. KalPa puolestaan aloitti vahvasti, mutta ottelun loppua kohden Ilves nousi ja ensimmäisen erän 0-2 tilanne vaihtui KalPan jatkoaikatappioksi. Näin eilinen tulos jääkiekon osalta oli 2/3.

JYP – HIFK

Coolbet valinta: JYP Tasoitus (2 Way) 0 – 1.5 (2,77)
Coolbet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (3,20)

Ensimmäinen kohteemme on kotimaan Liigan ottelu JYP – HIFK. Tässä ottelussa kotijoukkue on selvä suosikki, sillä HIFK:n peli ei ole ollut viime aikoina kovin tuloksellista. Vaikean alkukauden jälkeen hetken näytti jo hyvältä, mutta nyt on takana jälleen orastava tappioputki. JYP on puolestaan pelannut voitokkaasti viime ottelunsa, vaikka mitään maalijuhlia sen otteluissa ei olla vietetty.

Viime vuosina JYP on hallinnut näiden joukkueiden välisiä kohtaamisia ja tälläkin kaudella JYP on ollut parempi molemmilla kerroilla. Tänään vierasjoukkueella on edessä hikinen ilta ja meidän arvion mukaan JYP vie tämän illan ottelun selvin lukemin ja HIFK saa poistua kotimatkalle ilman pisteitä.

Illan muut valinnat

Klo 18:30: Lukko – Ässät

Coolbet valinta: Ässät ML (2,30)

Klo 22:00: Kanada U20 – USA U20

Coolbet valinta: Kanada U20 (2,40)

Aiheeseen liittyvät uutiset