Perjantain Liigavihjeet!

Viikonlopun alun kunniaksi Liigaa mätetään kolmen ottelun verran. Ennalta mielenkiintoisimmat matsit pelataan Kookoon ja Ässien sekä HIFK:n ja Kalpan välillä

Kookoo – Ässät

Yli 4,5 maalia kerroin 2,13

Kookoo on nousijajoukkueena suoriutunut alkutaipaleesta vähintäänkin kohtuudella, pois lukien 2-7 kotitappio Saipalle. Kookoo on onnistunut maaliteossa kahdeksan kertaa kolmessa pelaamassaan ottelussa, joten maaleja on nousijajoukkueelta lupa odottaa.

Ässät on asia erikseen. Yksi maali kolmessa ottelussa on sanalla sanoen surkea suoritus, joten Ässät on varmasti harjoitellut maalintekoa viime päivät. Michael Ryan palannee pitkän loukkaantumisen jälkeen kokoonpanoon ja vaikka pelikunto on arvoitus, on hän pelatessaan selvä vahvistus tämänhetkiseen patamiehistöön.

HIFK – Kalpa

Yli 4,5 maalia 1,92

HIFK joutuu otteluun 4-1 vierastappio Saipalle niskassaan. Lappeenrannassa HIFK:n ylivoimapelaaminen oli heikkoa ja tähän on takuulla tulossa muutos illan Kalpa-peliin. Juuso Puustisen ruuti on ollut kuivaa kauden alusta saakka ja myös nimivahvalta ykkösketjulta on lupa odottaa tehoja.

Kalpan kausi lähti liikkeelle tiukalla 1-2 kotitappiolla Kärpille. Tämän jälkeen Kalpa hävisi uudelleen Kärpille Oulussa ja Tapparalle jatkoajalla kotonaan. Kalpa pääsee vierasotteluun päivän enemmän levänneenä ja tulee varmasti hakemaan hanakasti pisteitä Kuopioon.

Aiheeseen liittyvät uutiset